A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Minden szülőnek a legfontosabb gyermeke kényelme és biztonsága. Kevesen tudják, de a babakocsiban is legalább ennyire fontos! Bemutatjuk neked a babakocsi kiegészítőket. Melyik kiegészítő miért fontos, jobb-e szettben vagy külön-külön beszerezni őket? Tarts velünk, ha neked is szükséged van némi segítségre!

Minden baba születése egy új időszak kezdetét jelenti a családnak. A szülők általában az első két hétben megpróbálnak összeszokni a babával. Ha ez a nagy utazás még előttetek áll segítünk mire lehet szükségetek, mivel a baba kényelme a legfontosabb. Segítünk babaszoba berendezési tippekkel, de a babaápolás fontos tudnivalóiról is olvashatsz!

Érkezik a kisbaba? Szeretnéd valamivel meglepni a leendő anyukát? Ismerjük az ezzel járó fejfájást! Az ember semmiben sem lehet biztos. Mire lehet szüksége? Minek örülhet? Mi az, amire gondolni sem szabad? Kell-e a babának vinni meglepit? A következőkben minden fontos információt elárulunk, beavatunk a titkokba, amelyekkel kiválaszthatod a tökéletes ajándékot a kismamának és babának!

A baba születését megelőzően sok anyukának van szilárd elképzelése többek között az altatásról is: előre meghatározzák, hogy kisbabájuk hol és miben fog aludni; a születést követően azonban gyakran borul a terv, és döntenek például a rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkező babafészek mellett. Nézzük tehát mire jó a babafészek!

A kisbabák etetése gyakran nagyon sok maszatolással jár, ám mi tudjuk, hogy hogyan lehet ezt a legkönnyebben kiküszöbölni. A legfontosabb természetesen, hogy megtaláld az etetésre legalkalmasabb társadat! Az előke, partedli és az etetőkabát is jó opciók lehetnek, ám mindegyiket más esetben ajánljuk!

Az újszülött babaváró csomagok igazán különlegesek, a mi segítségünkkel pedig a válogatás sokkal könnyebbé válhat szeretteid számára! Hogy hogyan? Miért? Olvasd el ajánlatunkat! Manapság már divatossá vált, hogy az esküvőkhöz hasonlóan babaváráskor is meglepik valamivel a rokonok és a barátok közösen a leendő szülőket.

Az anyukák, mikor első napjaikat, heteiket töltik otthon kisbabájukkal, még nem gondolnak arra, mivel fogják majd elhagyni a lakást. Pedig az út a nagyihoz, vagy a barátokhoz de akár csak egy délutáni séta is igényel egy nagyobb táskányi cuccot. Hogy minek kell egy pelenkázótáska mélyén lennie? Miért érdemes egyáltalán magaddal vinni? Mekkora legyen a táska? Miért nem jó bármelyik táska?

Minden kisbabának szüksége van egy legjobb cimborára, aki éjszaka vigyáz az álmaira, aki társasága lesz élete első pillanatától kezdve. Egy olyan barátra, akit ölelgethet, ha szomorú, vagy nem tud aludni, aki minden meghatározó pillanatánál ott van!Az első plüss minden kisbabának maradandó emlék, Effiki, a Nyuszibarát pedig tökéletes választás!

Egy új jövevény aprócska termete ellenére óriási igényekkel lép be a család életébe, teljesen új kihívások elé állítva az újdonsült szülőket. Annak érdekében, hogy anya és apa szeme fénye biztonságban és a legnagyobb törődésben cseperedhessen fel, rengeteg dolgot kell számba venni. Az egyik ilyen fontos dolog a megfelelő babaágynemű kiválasztása.

Az ősz közeledtével ideje elővenni a vastagabb ruhadarabokat, takarókat, amik megóvják a kicsiket a hidegtől. Különösen fontos ez a legkisebbeknél, hiszen ők még nagyon érzékenyek a hőmérsékletváltozásra.Te már tudod, mibe bugyolálod be a babádat az őszi hűvösben? Cikkünkben számos tippet kaphatsz!

Egy édes pici baba érkezése nagyon izgalmas időszak minden szülő számára. A legtöbb leendő anyuka és apuka, ahogy a kicsi érkezése egyre közeledik, úgy kezdi el beszerezni az összes babaágynemű kiegészítőt, amire csak szükségük lehet.Mi most ebben a nagy feladatban szeretnénk Neked/Nektek segítséget nyújtani!

Szeretnéd a babaszobát gyerekszobává alakítani kreatív dekorációs ötletekkel? Esetleg elkezdted a folyamatot, de elakadtál? Ne aggódj, nem hagyunk inspiráció és segítség nélkül!A következőkben találhatsz néhány olyan ötletet, amikkel könnyen megváltoztathatod, feldobhatod a kicsi szobáját!

A jól megválasztott rácsvédő kényelmes és egyben biztonságos is. A babaágy rácsvédő fontos részét képezi a babaágy alapfelszerelésének, így nem meglepő, hogy az anyukák sok időt töltenek el a megfelelő rácsvédő kiválasztásával. Melyik a jó rácsvédő? Ez baba függő! A lap rácsvédő, a fonott rácsvédő és bármely típus tökéletes választás lehet.Váásárold meg szettben, a babaágyneművel.

Álmodd meg babád szobáját és mi segítünk megvalósítani!Teremts csodavilágot babád szobájában. Egyedi és stílusos gyerekszobát szeretnél? Egy olyan kuckót, amibe a gyermeked szívesen vonul vissza? A gyermekszobát egyedivé tenni nem is olyan nehéz, hiszen számos kiegészítő rendelkezésünkre áll, hogy valami igazán stílusos és varázslatos szobabelsőt hozzunk létre.

Amikor a várandósság, és ezzel együtt a közös utazásotok kezdetét veszi, lázas készülődésbe kezdtek és maximálisan próbáltok törekedni arra, hogy az új jövevény a legfelkészültebb és legbiztonságosabb helyre érkezzen meg. A szoptatós párna és az ölelő kismama párna ebben igen hosszú ideig segítségedre lesz, hiszen a pocak növekedésétől kezdve a babád megszületésén át a mindennapokban is az egyik leghasznosabb segédeszköz.

Szeretnél valami izgalmas ajándékot kisbabádnak, valami olyan játékot, ami időtálló és sok kalandos percet szerez gyermekednek? A TIPI indián sátor éppen ilyen ajándék – az egészen apró gyermekek is nagy örömmel játszanak benne, a nagyobbakról nem is beszélve.Te is beszereznél egyet lurkóidnak, de nem tudod, hogyan válassz a baba sátor kínálatból? Akkor cikkünk neked szól! Bemutatjuk a baba indián sátor és baldachin sátor kínálatunkat is.

Egyszer minden szülő elérkezik arra a pontra, hogy kisbabája kedvenc alvótársat választ magának a rengeteg felhalmozott plüss, rongyi, nyuszinyunyi és más alvókák közül. A kiválasztott ezentúl végigkíséri a kicsi gyermekkorát, ők ketten ezután együtt alszanak, együtt esznek és együtt mennek majd sétálni is.Az új rongyi szinte családtaggá avanzsál, éppen ezért fontos, hogy megfelelő anyagból készüljön és hosszú élete legyen.

Babaváráskor a szülők egyik legkedveltebb időtöltése a leendő gyermekük szobájának megtervezése, majd ezt követően a babaszoba dekoráció és berendezések beszerzése. Sokan ezért is szeretik előre tudni születendő örökösük nemét, hogy ahhoz megfelelő színösszeállításban álmodhassák meg a kicsi szobáját.