BLOG

2020.04.06 21:14
Bloombaby
Rácsvédő - Biztonságos babaágy záloga

A jól megválasztott rácsvédő kényelmes és egyben biztonságos is.

2020.02.26 10:47
Bloombaby
Babaszoba dekoráció

Teremts csodavilágot babád szobájában.

 

2019.11.20 14:25
Bloombaby
Baba sátrak

Szeretnél valami izgalmas ajándékot kisbabádnak, valami olyan játékot, ami időtálló és sok kalandos percet szerez gyermekednek?

Így készülj az őszi hidegre: bundazsák, babatakaró

Az ősz közeledtével ideje elővenni a vastagabb ruhadarabokat, takarókat, amik megóvják a kicsiket a hidegtől. Különösen fontos ez a legkisebbeknél, hiszen ők még nagyon érzékenyek a hőmérsékletváltozásra. Te már tudod, mibe bugyolálod be a babádat az őszi hűvösben? Cikkünkben számos tippet kaphatsz!

Egyszer minden szülő elérkezik arra a pontra, hogy kisbabája kedvenc alvótársat választ magának a rengeteg felhalmozott plüss, rongyi és más alvókák közül. A kiválasztott ezentúl végigkíséri a kicsi gyermekkorát, ők ketten ezután együtt alszanak, együtt esznek és együtt mennek majd sétálni is. Az új rongyi szinte családtaggá avanzsál, éppen ezért fontos, hogy megfelelő anyagból készüljön és hosszú élete legyen.

Babaszoba, hogyan legyen olyan, amilyennek megálmodtuk?

Babaváráskor a szülők egyik legkedveltebb időtöltése a leendő gyermekük szobájának megtervezése, majd ezt követően a babaszoba dekoráció és berendezések beszerzése. Sokan ezért is szeretik előre tudni születendő örökösük nemét, hogy ahhoz megfelelő színösszeállításban álmodhassák meg a kicsi szobáját. Ezzel szemben a meglepetés párti szülők is könnyedén megtalálhatják azt a színkombinációt, amely mind kisfiuk, mind kislányuk születése esetén tökéletesen megfelelhet.

Mire jó a babafészek, és miért érdemes már most megrendelned?

A baba születését megelőzően sok anyukának van szilárd elképzelése többek között az altatásról is: előre meghatározzák, hogy kisbabájuk hol és miben fog aludni; a születést követően azonban gyakran borul a terv, és döntenek például a rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkező babafészek mellett. Nézzük tehát mire jó a babafészek!

Miért olyan népszerű a szoptatós párna?

Amikor a várandósság, és ezzel együtt a közös utazásotok kezdetét veszi, lázas készülődésbe kezdtek és maximálisan próbáltok törekedni arra, hogy az új jövevény a legfelkészültebb és legbiztonságosabb helyre érkezzen meg. A szoptatós párna ebben igen hosszú ideig segítségedre lesz, hiszen a pocak növekedésétől kezdve a babád megszületésén át a mindennapokban is az egyik leghasznosabb segédeszköz birtokába juthatsz vele, ezzel együtt pedig a várva-várt baba-mama időszakot egy igazán meghitt és marandó élménnyé varázsolja át.

2019.03.07 12:21
Bloombaby
A babaágynemű választás szempontjai

Egy új jövevény aprócska termete ellenére óriási igényekkel lép be a család életébe, teljesen új kihívások elé állítva az újdonsült szülőket. Annak érdekében, hogy anya és apa szeme fénye biztonságban és a legnagyobb törődésben cseperedhessen fel, rengeteg dolgot kell számba venni. Az egyik ilyen fontos dolog a megfelelő babaágynemű kiválasztása.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu