A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Effiki, a Nyuszibarát

Bloombaby
2020.12.07 08:29
Effiki, a Nyuszibarát

Minden kisbabának szüksége van egy legjobb cimborára, aki éjszaka vigyáz az álmaira, aki társasága lesz élete első pillanatától kezdve. Egy olyan barátra, akit ölelgethet, ha szomorú, vagy nem tud aludni, aki minden meghatározó pillanatánál ott van!Az első plüss minden kisbabának maradandó emlék, Effiki, a Nyuszibarát pedig tökéletes választás!

Miért? Nos, ezt elárulja Neked Effiki maga, ebben a bejegyzésben! Ez a nyuszi nagyon segítőkész, azt is tudja, mire van otthon szükség egy kisbaba mellett!

Effiki, a Nyuszibarát – ismerj meg!

Szia! Az én nevem Effiki! Megkértem a BloomBaby csapatát, hogy hadd köszönhessek neked és a kisbabádnak én magam!

 

Tudnod kell, hogy én nagyon szeretem a gyerekeket, és képes vagyok ám minden krokodilkönnyet felszárítani! Minden porcikám finom, puha, 100%-os organikus pamutból készült! Ha megengeded, már a babád születésének pillanatától szeretnék rá vigyázni! Szeretem, ha ölelgetnek, és nem zavar, ha keverves, éhes sírásra kell felkelnem veletek! Majd én vigyázok a kicsire, amíg odaértek az ágyhoz, hogy megetessétek! Nem zavar, ha nyálas leszek, sőt tudom, hogy a füleim rágcsálása mágikus erővel bír: enyhíti az előbújó fogacskák okozta fájdalmat, segít megnyugodni, az egészen piciket pedig sokáig leköti! Ha engem választasz a kedvenc nyuszid leszek örökre.

Szívesen ücsörgök az autósülésben vagy a babakocsiban, na és persze azt is szeretem, ha autózhatok, vagy leülhetek teapartizni a nagyobbacska tipegőkkel! Csak egy dolgot nem szeretek, beülni a mosógépbe, mert gonosz! Nagyon durván mos ki, és sajnos érzékeny vagyok erre. Kérlek fürdess meg engem is kézzel, mint a leendő kis pajtásomat! Sokáig szeretnék ám maradni!

Én, Effiki, a Nyuszibarát képes vagyok életre kelni! Minél jobban szeret engem az én kicsi gazdám, annál élettelibbé válok én is! Szeretném veletek tölteni az életem minden pillanatát, sőt akár vigyázni a következő generációra is! Mi, Nyuszibarátok ugyanis nagyon szeretjük a gyerekeket, és könnyen szót értünk velük, így már sok-sok gyerek kedvenc nyuszijai lehetünk világszerte.

 

Az első hónapokban

Egy pici baba etetése nagyon meg tud terhelni minden anyukát. Az én barátaim azonban olyan Effiki szoptatós párnát tudnak készíteni, ami nem csak nagyon hasznos, de szép is!

Van még egy fontos dolog, amit szerintem érdemes lenne beszerezned, mielőtt megérkezik a pici babád! Ez nem más, mint az Effiki babafészek, ami nem csak puha, de meg fogja védeni a babát és engem is attól, hogy beüssük magunkat. Ebben akár köztetek is alhatunk!

Képzeld, én tudom, mire lesz még szükségünk otthon!

Itt a BloomBaby oldalán számos olyan kiegészítő van, ami nekünk is kellhet otthon! Természetesen nekem ezek közül azok a kedvenceim, amelyeket én díszítek! Ez azért jó, mert így akkor is veletek lehetek, amikor engem nem visztek magatokkal. Találhatsz olyan csörgőt, aminek a fejét rólam mintázták, sőt olyan takarókat is, amik nem csak pihe-puhák, de vékony és bélelt verzió is van belőlük. A barátaim, akik engem is készítettek, gondoskodtak arról is, hogy a sok játékot, cumit, na meg engem mind el tudjatok tenni egy táskába! Vannak hátizsákok is, amelyek kényelmesek, és akár a bölcsibe, az oviba vagy a nagyihoz is elvihettek benne! Van ám kistesóm is! Őt Nyuszinyunyi néven találhatod meg. Ő tökéletes alvókaként veletek tarthat a bölcsibe meg az oviba!

Remélem, tudtam segíteni és nemsokára találkozunk!

 

Effiki, a Nyuszibarát

 

Ui.: A színemet és a méretemet is tudom változtatni a barátaim segítségével! Vigyél haza engem és a kedvenc babaholmijaimat! Tudom, hogy nagyon boldogok leszünk!