A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Babakocsi kiegészítők

Tedd kényelmessé babád környezetét a babakocsiban és utazáskor is

Prémium minőségű babakocsi kiegészítőink segítenek a baba kényelmét, biztonságát útközben is biztosítani. Választékunkban egyaránt megtalálod a melegebb és hidegebb időszakokra készült babaülés-és babakocsi takarókat, a biztonságot elősegítő pillangó párnákat és nyakpárnákat is.

A baba és a babkocsi védelmét is szolgálja a babakocsi betét, öv védőpánt és karfa huzat. Téli hidegben a meleg és kényelmes bundazsák és kézmelegítő lehet segítségedre.

A babatámaszt használd a mózeskosárban vagy válogass gyönyörű pelenkázó és babakocsi táskáinkból.

Biztonságos és meleg utazás

Egy hosszabb séta vagy utazás alkalmával fontos, hogy babád kényelmesen érezze magát. Neked pedig mindennél fontosabb az Ő biztonsága.
Összegyűjtöttünk pár terméket, ami hasznos lehet babádnak és neked is.

Bundazsákok és babaülés takarók:

 • ősztől tavaszig tökéletes meleget biztosít babádnak, rendkívül meleg és kényelmes 
 • kompatibilis minden hordozóval, babakocsival, 5 pontos biztonsági övek helye kialakítva

Babakocsi takarók:

 • mindegy hogy hideg vagy meleg időben indulsz el otthonról a babaülés takaróink és a nyári vékony takaróink az év minden szakában veled lehetnek.
Babakocsi és autósülés biztonsági párnák:
 • pillangó párna és a nyakpárna a picik és a gyerekek kényelmét, biztonságát hivatottak biztosítani utazás közben.
 • a pillangó párna utazásnál, egy kiadós sétánál a babakocsiban vagy csak pelenkázáskor nagy segítségedre lehet. Segít megtámasztani a baba fejét, csökkentve a rázkódás okozta kellemetlenséget.Megtartja a baba fejét, nem engedi jobbra-balra rázkódni.
 • nyak-és utazópárna biztonságot nyújt utazás közben.

Használható autósülésben vagy hosszabb séták alkalmával babakocsiban is.

Babakocsi betét:

 • babakocsi betét az enyhébb, de leginkább a meleg időben hasznos kiegészítő lehet. 
 • védi a kocsit a szennyeződésektől, javítja az utazás kényelmét egy nagyon puha és rugalmas anyagon keresztül. 
 • több pontos biztonsági övvel kompatibilis. Gumirögzítéssel van ellátva, melynek köszönhetően a betét a gyermek mozgása közben nem csúszik le.

Babakocsi öv pánt és karfa huzat:

 • babakocsi öv védőpánt és a karfa védő huzat segít megóvni a babakocsi ezen részeit, de ami még fontosabb, hogy védi babád bőrét.
 • a meleg bundazsákok fontosságát minden édesanya elismeri.A hideg napokon örömtelibb egy séta, ha babádat melegben tudhatod.
Gondoltunk az édesanyákra is, nekik készül a babakocsi kézmelegítő.

Babatámasz:

A Dreamy babatámasz egy új innovatív termék, mely több formában is használható. Babakocsiban, kiságyban, de akár babaülésben is tökéletesen véd, elnyeli a rázkódás okozta kellemetlenségeket. Fukcionálhat babafészekként, de akár rácsvédőként is. Különlegessége az úgynevezett lapos fej védelem, ami a párnájának köszönhető. Neonatológus szakemberek segítségével fejlesztették ki, így formája segít megelőzni babád fejének "laposodását".

Pocket Trailer:

 • hogy a kismotor és a futóbicikli cipelése ne legyen többé probléma amikor a nagy Tesó megunja hajtani. A Pocket Trailer egy egyszerű és nagyszerű termék, amivel a járgányok hordozása pofon egyszerű. A csatoknak köszönhetően a Pocket Trailer könnyedén a futóbringa vagy a kismotor első és hátsó kerekeihez rögzíthető, így akár vállon, akár a babakocsira akasztva is vihető.

Sétához jó szívvel ajánlom a babasálainkat, sapkáinkat, kendőinket. Kirándulás esetén nézd meg piknik takaróinkat.