A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Szoptatós és kismama párnák

A gondtalan szoptatás öröme

Az itt található szoptatós és kismama párnák csodás designer mintákkal varázsolnak el. A legkülönlegesebb darab az iker szoptatós párna, ami hatalmas segítség lehet egy ikres anyukának.

Az ölelő kismamapárna minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosít. A párna a baba születése után szoptatáshoz is használható.

Minden termékünk természetes pamutból készül, odafigyelve a babák érzékeny bőrére. Egyes termékekhez plusz huzat is rendelhető, hogy mosáskor se kelljen babáddal hiányolni a szoptatós párnát.

Mert anyának és babának is jár a kényelem

A sok csodás babatermék mellett a legfontosabb kiegészítő a kismama párna és a szoptatós párna.

Kismama terhes párna:

Amikor a terhesség előrehaladtával már egyetlen pozícióban sem tudtam feküdni a legjobb barátommá avanzsált a kismama párna. A férjem irigykedve nézett rá minden este, hiszen a párnát öleltem magamhoz helyette. Szó szerint életmentő volt nemcsak a terhességem, de a szülés után is, a kezdeti időszakban.

A terhesség alatt testünk folyamatosan változik és korábban ismeretlen terhelések érik.

A növekvő pocakkal egyre nehezebb megtalálni a megfelelően kényelmes pozíciót alvás közben. A kismama párna speciális alakja óvatosan támogatja a hasat, hátat, lábakat ezzel elősegítve a jobb keringést és nyugodt alvást.

Ölelő kismama párna:

Az ölelő kismama párna a sokszor pozíció megtartási problémán is segít. Formájának köszönhetően segít a stabil bal oldali alvásban, ami a magad és a pocaklakó jobb keringése miatt fontos.

Szoptatós párna ikreknek is:

A lányom születése után újabb jó barátra leltem, a szoptatós párnára. Kezdő anyukaként sokáig tartott megtalálni a megfelelő pózt, szöget a szoptatásnál, de hatalmas segítségemre volt benne a szoptató párna. 

  • a kisbaba megérkezése után az egyik fő szempont, hogy a mama és a baba minél több időt tudjon együtt tölteni meghitt közelségben. A szoptatós párnáink segítenek ezt az időszakot kényelmessé varázsolni.
  • a szoptatás tökéletes kiegészítője, mely elősegíti a fájdalommentes és kényelmes testhelyzet megteremtését.
  • használata egyszerű, körülölelő formájának köszönhetően biztonságosabbá teszi a szoptatást, és kényelmesebb tartást nyújt.
  • tökéletes felületet biztosít a babának az evéshez, és csökkenti a hátfájás kialakulását a mamánál.

Szoptatós karpárna:

Ma már a szoptatós karpárna is egyre kedveltebb forma, amit bármikor bárhova magaddal vihetsz.

Babatámasz párna:

  • újdonságunk a babatámasz párna, ami különösen alkalmas koraszülött csecsemők és pasztorális (tartási nehézségekkel küzdő) aszimmetriájú csecsemők szoptatására. 
  • a párna biztonságos fészekként használható, segítve az újszülöttet fokozatosan a kinyújtott helyzetbe állításban, biztonságos és kényelmes alvást biztosítva. A babatámasz párna minimalizálja a végtagok akaratlan mozgásának (az úgynevezett Moro-reflex) kockázatát, lehetővé téve az izmok szimmetrikus feszültségét.
  • különleges alakjának köszönhetően a párna görgőként is szolgálhat, amely biztosítja az oldalsó helyzetét. Ez a funkció különösen fontos refluxos csecsemők esetén, mivel megakadályozza a babát a fulladásban. Idősebb csecsemők esetében a párnát mellkasának támogatására is lehet használni, amikor a baba hasán fekszik. A párna stabilizálóként funkcionálhat a babakocsi üléseiben is.