+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu KÉSZLETKISÖPRÉS! Minden raktáron lévő termékünk most AKCIÓS áron! Kattints ide az akciós termékekért! 

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu KÉSZLETKISÖPRÉS! Minden raktáron lévő termékünk most AKCIÓS áron! Kattints ide az akciós termékekért! 

Babafészek

Babafészek - Körülölelő biztonság babádnak 

A 9 hónapnyi pocakbérlés után a babafészek a megszokott biztonságérzetet nyújtja babádnak. Az anyaméhben eltöltött időre emlékezteti babádat, ezáltal könnyedebb, nyugodtabb alvást biztosítva neki. Sokoldalúságának köszönhetően bárhol, bármikor használható. Garantáltan könnyebben alszik el, és kényelmesebb lesz az álma.

Babafészkeink normál újszülött mérettől  az XXL méretig rendelhetőkA hagyományos babafészek mellett már a fonott babafészek és a játszó babafészek is megtalálható kínálatunkban. Újszülött kortól akár 3 éves korig használhatod babád nagy örömére.

Ma már a babák mellett az anyukák kedvenc termékévé is vált, hiszen jó alvó baba, kipihentebb, aktívabb anyukát eredményez.

Tovább

Babafészek - A nyugodt alvás záloga

Mi a babafészek?

A babafészek, más nevén baba öböl a sknadináv államokból indult hódító útjára a 2000 évek elején. Magyarországon pár éve jelent meg és vált az anyukák és babák legnagyobb kedvencévé.

Mire jó a babafészek?

A babafészek kényelmes, felidézi az anyaméh biztonságát és rendkívül sokoldalú.Alakja fészekre hasonlít, ami körülöleli, óvja a babát. A babaágyban megvédi babád ággyal történő ütközését. Könnyen magaddal viheted, így bárhol, bármikor babád a megszokott környezetében aludhat.

Hol használhatod a babafészket?

 • babaágyban
 • pelenkázáskor
 • kanapén
 • szülői ágyban
 • kirándulások, utazások alkalmával
 • földön

A babafészket bármilyen felületen használhatod, ráadásul az aljában is található egy kényelmes puha töltet réteg, így a babád bárhol aludt is el, könnyen át tudod emelni anélkül, hogy megzavarnád az álmát. Ha pedig már mozgékonyabb a baba, ez a peremes fészek biztonságot is nyújt, hogy ne guruljon le az ágyról, kanapéról alvás, pihenés vagy épp nézelődés közben! Nagyon hasznos tulajdonsága, hogy könnyen magaddal viheted utazáskor.Sokoldalúságának köszönhetően bárhol, bármikor használható.

Légzésfigyelővel is biztonságosan használható!

A különböző méreteknek köszönhetően gyermeked akár 3 éves koráig is használhatja.

Milyen babafészket találsz nálunk?

 • hagyományos méretű babafészek, letisztult formák és minták
 • újszülött babafészek normál méretben, ami 0-9 hónapos korig használható
 • XL babafészek a második generációs babafészek, ez 9-18 hónapos korig használható
 • XXL babafészek a legnagyobbaknak nyújt biztonságot. 18 hónapos kortól akár 3 éves korig is használható
 • fonott babafészek vagy játszófészek
 • babatámasz

Újszülött babafészek: 

A hagyományos babafészek babád első napjaitól használható. Mérete miatt a legoptimálisabb az újszülöttek számára, mert ez öleli körbe leginkább, a megszokott biztonságérzetet nyújtva neki. Általában 7 hónapos korig fér el kényelmesen benne babád, de ha a végén kioldod, akár 9 hónapos koráig használható. Ebbe a kategóriába tartozó babafészkek 100% antiallergén pamutból készülnek bársonyos velvettel vagy minkyvel. Kifordítható, így mindkét oldala használható.Csodás minták és színek jellemzik a hagyományos babafészek kollekciónkat.

A kollekció termékei:

 • Dreamy babafészek, Harmony babafészek, Pure babafészek

XL babafészek:

Az XL babafészek segít megőrizni babád kényelmét még akkor is, ha Ő már cseperedik. Nagyobb méretének köszönhetően gyermeked 1-1,5 éves koráig használható, de kioldható végei miatt akár 18 hónapos korig is jó lehet. XL babafészkeink 100% pamutból minkyvel és velvettel vagy bambusz szövetből készülnek. Cserebetétet is adunk hozzá, ami segít tisztán tartani, de akár hordozható pelenkázó alátétként is használhatod. A sokszorosan díjnyertes intenzív mintáknak köszönhetően a kollekció minden egyes darabja igazi mesevilágot teremt.

A kollekció termékei:

 • Basic bambusz babafészek, Royal XL babafészek, Prémium XL babafészek és saját készítésű márkánk 

XXL babafészek:

A legnagyobbak kényelmét hivatott biztosítani. Ha gyermeked már babakorban megszokta és megszerette a babafészket, akkor nem kell róla lemondanotok, amíg babaágyban alszik. Az XXL babafészek kioldva akár 3 éves korig is használható, ami hatalmas segítség lehet minden anyukának. Cserebetétet is adunk hozzá, ami segít tisztán tartani, de akár hordozható pelenkázó alátétként is használhatod. Mindegyik babafészek kifordítható, és mindkét oldalán használható.

A kollekció termékei:

 • Prémium XXL babafészek, BloomBaby XXL babafészek

Fonott babafészek:

A fonott babafészek különlegessége, hogy a fonat könnyen levehető és akár babaágy fejvédő fonatként, azaz fonott rácsvédőként is használható. Egy puha, kényelmes szivacsos tojás alakú betét az alja, melyre szalagokkal lehet a fonatot felrögzíteni. 100% Öko-Tex pamutból vagy szatén szövetből készül. Egyedisége, hogy kerek betéttel is kérhető, így egy minimálisan nyitott fészket, úgynevezett játszófészket kapunk.

A kollekció termékei:

 • Harmony fonott babafészek és játszófészek, Fancy fonott babafészek

Babatámasz:

A Dreamy babatámasz egy új innovatív termék, mely több formában is használható.Babakocsiban, kiságyban, de akár babaülésben is tökéletesen véd, elnyeli a rázkódás okozta kellemetlenségeket. Fukcionálhat babafészekként, de akár rácsvédőként is. Különlegessége az úgynevezett lapos fej védelem, ami a párnájának köszönhető. Neonatológus szakemberek segítségével fejlesztették ki, így formája segít megelőzni babád fejének "laposodását".

A babafészek további előnyeiről itt bővebben is olvashatsz!

Mint minden termékünk, így a babafészkek is bababarát anyagokból készülnek. A 100% Öko-Tex pamutból készült babafészkek mellett már a bambusz és bio pamutból készült babafészkeket is megtalálod.

Tedd teljessé a babafészek kényelmét és válassz babafészek takaró és párna szetteinkből vagy válassz babafészek szettek közül.

Gyakorlott anyukaként bizton állíthatom, nem csak babád fogja imádni. Saját tapasztalatom szerint sokkal nyugodtabban és jobban aludt kislányom a babfészekben. Ami nagy előnye volt, hogy a nagyszülőknél tett látogatásaink alkalmával sem kellett küzdenünk az "idegen helyen alvás" problémájával, mert mindig könnyen magunkkal tudtuk vinni.

       

Tovább