A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

A várandós Pandora szelencéje, azaz a babaváró csomagok titkai

Bloombaby
2020.11.25 13:31
A várandós Pandora szelencéje, azaz a babaváró csomagok titkai

Az újszülött babaváró csomagok igazán különlegesek, a mi segítségünkkel pedig a válogatás sokkal könnyebbé válhat szeretteid számára! Hogy hogyan? Miért? Olvasd el ajánlatunkat! Manapság már divatossá vált, hogy az esküvőkhöz hasonlóan babaváráskor is meglepik valamivel a rokonok és a barátok közösen a leendő szülőket.

Drága kismama, aki épp ezt a bejegyzést olvasod! A következőkből mindent megtudhatsz, sőt lentebb találhatsz egy rövid listát arról is, szerintünk melyek azok a babacuccok, amikre biztosan szükséged lesz!

Az újszülött babaváró csomag segítségével mindenki ajándéka tökéletes lehet!

Amikor a családtagok, barátok értesülnek arról, hogy nemsokára egy baba érkezik közéjük, úrrá lesz rajtuk az izgatottság. Ezzel együtt persze egyrészt mindenki meg fogja osztani a kismamával a saját legtutibb tippjeit, mi vált be, és mi volt teljesen felesleges. Ha azt hiszed, ezek a tanácsok megunhatóak, és mindenki ugyanazt fogja mondani, csupán más szavakkal, nagyon tévedsz! Mindenki véleménye és tanácsa más lesz, sőt azt is eláruljuk, hogy sokan egymásnak ellentmondó dolgokat fognak tanácsolni!

Babatermékeket forgalmazó weboldalunkon megannyi bejegyzést találhatsz, megbízható tanácsokkal. Ezekben sok különböző ajánlás összegyűjtött, szűrt, általánosított gondolatait találhatod meg, így nem kell aggódnod. Ilyen tipp a következő is: állítsd össze segítségünkkel a babaváró csomagod listáját! Hogy ez miért jó ötlet? Mert ezt megosztva a barátaiddal, pontosan tudni fogják, minek örülnél.

A legtöbb családtag és barát nagyon könnyen beszerezheti neked ugyanazt a dolgot. Azonban a kívánságod listája számukra kicsit olyan, mint Pandora szelencéje. Nagyon sok fontos, érdekes dolgot tartalmaz, ám ők, ahogyan Pandora, nem láthatnak bele, ami persze boldogtalan pillanatokat szül. Az általuk tudatlanul kiválasztott tárgy nem minden esetben fog megfelelni a Te ízlésednek vagy épp a babaszoba stílusához! Nagyon sok rokon és barát azonban törekszik arra, hogy olyat vegyen, ami neked is tetszene, oldalunk csapata pedig szeretné őket ebben támogatni! Mi szívesen segítünk neked megalkotni az álom babaholmik listáját, amit aztán megoszthatsz szeretteiddel.

Hogyan állítsd össze a babaajandék csomagot?

 1. A leendő anyuka és apuka összegyűjtik, mire vágynak igazán.
 2. Mi ezeket egy közös listába foglaljuk, és rendelünk mellé egy különleges, egyéni kódot!
 3. A rokonok és barátok aztán ez alapján be tudnak nektek vásárolni!
 4. Mi pedig igény esetén egy csomagban a kismamának küldjük vagy a rokonoknak, barátoknak!

Az utóbbi opció akkor is jó, ha szeretteitek szeretnének titeket meglepni az első babalátogatás alkalmával.

Mit érdemes a babaváró csomag listájára írni?

A babaváró csomagba érdemes olyan holmikat tenni, amelyek nem a dekoráció elemei. Utóbbi esetében ugyanis mindig benne van az a faktor, hogy az utolsó pillanatban rájössz, nem csak arra az egy dologra van szükséged. Néhány, már előre összeállított csomagunkat meg is nézheted! Ezeket is kiválaszthatod, vagy használhatod őket egyszerűen inspirálódásra!

Itt találod a babaváró kelengye csomagokat

Mire lehet biztosan szükséged?

 • Babafészekre
 • Babatakaróra (akár többre is)
 • Egy-két plüssre
 • Pólyára
 • Törölközőszettre
 • Ágyneműszettre és kiegészítőire
 • Szőnyegre
 • Kiságyforgóra
 • Rácsvédőre
 • Szoptatós vagy kismama párnára

Ha az egész babaszoba berendezési mizéria elején tartotok, szerintünk mindenképp olvasd el korábbi cikkünket, hogy pontosan olyan lehessen a babaszobátok, amilyennek megálmodtátok!