A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Ilyen babaágyneműre és babaágy-kiegészítőkre biztosan szükséged lesz!

Bloombaby
2020.10.06 09:24
Ilyen babaágyneműre és babaágy-kiegészítőkre biztosan szükséged lesz!

Egy édes pici baba érkezése nagyon izgalmas időszak minden szülő számára. A legtöbb leendő anyuka és apuka, ahogy a kicsi érkezése egyre közeledik, úgy kezdi el beszerezni az összes babaágynemű kiegészítőt, amire csak szükségük lehet.Mi most ebben a nagy feladatban szeretnénk Neked/Nektek segítséget nyújtani!

Szó lesz arról, milyen babaágy-kiegészítőkre és babaágyneműre lesz szükségetek, illetve adunk néhány tanácsot, amivel az altatás is könnyebbé válik majd!

Miért nem mindegy, hogy milyen a babaágynemű és a babaágy-kiegészítők?

Lássuk tehát a legfontosabbakat! A babaágynemű és a babaágy-kiegészítőket onnan szerezd be, ahol figyelnek a minőségre. A kisbabák bőre hihetetlenül érzékeny, véletlenül sem szabad hagyni, hogy esetleg olyan anyag kerüljön a közelükbe, ami nem nagy szakértelemmel lett elkészítve.

Webáruházunk esetében emiatt nem kell aggódnod, mi nagyon szúrós szemmel választjuk ki az eladásra szánt termékeket. A minőség után persze csak az a fontos, hogy milyen stílusú babaágyneműre és babaágy-kiegészítőre van szükségetek. Érdemes úgy kiválasztani a darabokat, hogy harmonizáljanak egymással. Ha szeretnél mégis némi változatosságot vinni a minták terén a babaholmik közé, akkor az a legjobb, ha kiválasztasz 1-2 alapszínt, amelyek meghatározóak lesznek. Ilyen például, ha a lila és a zöld a két kiválasztott szín, akkor a végeredmény harmonikus lesz.

Persze egy szabályt tartsatok be: ha minden mintás és színes a szobában, akkor a fal maradjon fehér vagy világos pasztell színű, ha pedig viszonylag minta mentesek a kiegészítők, akkor a falra tehettek falmatricákat vagy mintás tapétát is!

Mire van szükség egy igazán hangulatos babaszobában? 

Egy igazán álomszerű babaszoba megalkotásának titka a kiegészítőkben rejlik. A tökéletes, mesebeli szobácska hangulatát azzal tudod megalapozni, ha a bútorok ugyanabban a színben pompáznak. Mivel a babaszoba legmeghatározóbb bútora a kiságy, ezért a kiegészítőket nagy odafigyeléssel kell kiválasztani. Az ágy fölé érdemes feltenni egy óriás baldachint! Ez egészen feltűnő része lesz a szobának, ám annál ékesebben fog ragyogni! A kiságyba mindenképp tegyél rácsvédőt, hogy amikor a kicsi már izeg-mozog az ágyikójában, ne tudja magát beütni! A rácsra mindenképp tegyél fogvédőt is, ugyanis amikor megindulnak a gyerekek fogai, nagyon sokan az ágyikó rácsán csillapítják a fájdalmukat. A babaágyról ne feledd el a babaágy szoknyát se! Ezek nagyon hamar a szívedhez fognak nőni, ugyanis elrejtik a kíváncsiskodó szemek elől az alatta tárolt éppen nem használt babaholmikat!

Az ágyon belül babatámaszra és hálózsákra biztosan szükséged lesz! Előbbi segít, hogy a kicsi ne tudjon felvenni számára veszélyes vagy kényelmetlen pozíciót, míg utóbbi egész éjszakán át melegen tartja majd, hiszen nem tudja magáról lemocorogni! 

Mindent, amit eddig említettünk, kiegészítőink között megtalálod!

A nyugodt fektetés titka

Hadd segítsünk, hogy nyugodt legyen a fektetés a kicsivel! Az egész folyamat ott kezdődik, hogy a gyerkőcöt megeteted, majd finom meleg vizecskében megfürdeted. A kicsit mindenképp olyan fürdőlepedőbe vagy kifogóba csavard be, ami kapucnis, hiszen a kicsi nagyon könnyen megfázhat! Az altatás legyen nyugodt, és lehetőleg pólyát használj hozzá. A szoba legyen besötétítve, a rutin pedig este legyen mindig ugyanaz! Altató, mese vagy hátsimogatás, és már alszik is a pici!

Nézd meg babaágynemű szetteinket és kiegészítőket