A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Rácsvédő - Biztonságos babaágy záloga

Bloombaby
2020.04.06 21:14
Rácsvédő - Biztonságos babaágy záloga

A jól megválasztott rácsvédő kényelmes és egyben biztonságos is. A babaágy rácsvédő fontos részét képezi a babaágy alapfelszerelésének, így nem meglepő, hogy az anyukák sok időt töltenek el a megfelelő rácsvédő kiválasztásával. Melyik a jó rácsvédő? Ez baba függő! A lap rácsvédő, a fonott rácsvédő és bármely típus tökéletes választás lehet.Váásárold meg szettben, a babaágyneművel.

Babaágy és kiságy rácsvédő


Minden anyuka ismeri a rácsvédők fontosságát, így a babaszoba berendezésénél kellő figyelmet fordítanak a megfelelő rácsvédő kiválasztására is. A babaágy rácsvédő elsődleges célja a kiságy biztonságosabbá tétele.Kínálatunk e termék esetében is rendkívül széles, nálunk megtalálhatjátok a fonott, lap és párnás, a LUX steppelt bársony, a feles és teljes ágyat körülölelő rácsvédőket, a henger rácsvédőket is.

rácsvédő kiságyba a teljes kényelemért

A babaágy rácsvédő anyaga minden esetben 100% pamut, bevizsgált nyersanyagokból készült textília, amely teljes mértékben biztonsággal használható a gyermek mindennapjaiban, hiszen szigorú követelmények mentén nyerték el a minősítést. A rácsvédő kiságyra köthető: a legtöbb kiságy rácsvédő szalagok segítségével rögzíthető az ágyhoz, így az biztosan nem mozdul el, vagy esik be az ágyba.

Lap és párnás rácsvédő kiságyba


párnás baba rácsvédő kiságyba

 

A lap és párnás rácsvédőknél a párna vastagsága az ágyhoz való rögzítés után 6,5-7 cm. Több párna szükséges a megfelelő terület lefedéséhez, a weboldalon megadott ár 1 db párnát és 1 db párnahuzatot tartalmaz. Összesen 100 db minta közül választhatsz, és azt is eldöntheted, hogy milyen színű legyen a szalag: fehér, szürke vagy cikk-cakk bézs. A termék varrásához használt összes anyag és töltet rendelkezik a szükséges tanúsítvánnyal, amely szerint mindegyik nyersanyag megfelel a legszigorúbb, gyerekek számára készült termékek esetében elvárt követelményeknek. A baba rácsvédő anyaga 100% pamut, mely biztosítja a baba bőrének védelmét.

Bársony velvet rácsvédő kiságyba


kiságy rácsvédő kényelmes és puha a tökéletes babaágy kialakításához

Az elegáns bársonyos steppelt baba rácsvédő mérete 30x180 cm, így mind a 60x120 cm-es mind a 70x140 cm-es kiságyban egyaránt használható. Anyaga igazán különleges, ugyanis elegáns bársonyos steppelt anyagból készül, ami puha, bársonyos érzetet nyújt a babának. 8 db szalag biztosítja a rácsvédő stabilitását, ezekkel lehet rögzíteni az anyagot a babaágyhoz. Kiváló minőségű töltetének köszönhetően hosszú ideig megőrzi eredeti tartását és alakját. Minden anyukának fontos, hogy a kiságyban használt textil mosható legyen, nincs ez másképp ebben az esetben sem, a bársonyos steppelt rácsvédő 30 fokon mosható. A kollekció darabjai egyedi színekben érhető el, minta nélkül, többek között pasztell, khaki vagy éppen navy kék színű darabjaink rendelhetők meg a webshopban.

 

Feles és teljes ágyat körülölelő rácsvédő


Van olyan rácsvédő kiságyba, ami praktikusan az ágy felét öleli körbe, de elérhetőek olyan darabok is, amik az egész ágyat lefedik. Kiságyak többnyire két méretben készülnek: vagy 60x120 vagy 70x140 cm standard méretben. A rácsvédő kiságyra mindkét méret esetében használható, sőt vannak darabok, amik esetében egyedi méretek elvégzését is vállaljuk. A kritikus pont, mindig a kiságy felső része, hiszen a gyermek feje ezen a részen található, így az ágy felét takaró rácsvédőket ide praktikus felrakni a szalagok segítségével.

Babatámasz


Az egyik legpraktikusabb termékünk a 2in1 babafészek és baba rácsvédő, ami mindkét funkciót maradéktalanul ellátja. A rácsvédő kiságyra is rakható, de könnyedén összeilleszthető a manapság olyan gyakran alkalmazott babafészekké. Hogy miért olyan népszerű a babafészek? Mert imitálja az anyaméhben megszokott közelséget és melegséget, miközben teljes biztonságot nyújt a babának, hiszen nem gurul el, megtartja alvás közben a picúrt.

Tekintsd meg baba rácsvédő kínálatunkat, garantáltan találsz a babaszobába illő darabot!

 

Henger rácsvédők


A henger rácsvédő kiságyba, ahogy a neve is mutatja, olyan rácsvédő, ami henger alakban készül, így nyújtva megfelelő védelmet a forgolódó baba koppanásaival szemben. Négy méretben is elérhetők, sőt egyedi méret elkészítését is vállaljuk. Ha 60x120 cm-es kiságyba szánod, akkor 180 cm vagy 360 cm érhető el, attól függően, hogy csak a kiságy felét, vagy az egészet be akarod fedni. A nagyobb, 70x140 cm-es ágyba is az előzőek szerint kerül két méret: 210 és 420 cm-es kivitelezésben. A henger rácsvédők is 100% ÖKO-TEX bababarát pamutból készülnek.

 

Mintás rácsvédők


rácsvédő kiságyra komfortos kialakításhoz

Külön kategóriát képeznek kínálatunkban a mintás baba rácsvédők. Mintás rácsvédőink a kritikus pontot, a kiságy felső részét takarják, 60x120 cm-es kiságyhoz 30x180 cm-es méretben készülnek, míg 70x140 cm-es babaágyhoz 30x190 cm méretben rendelhetők a rácsvédők. A 100% ÖKO-TEX anyagnak köszönhetően babád egy kényelmes, és a bőre szempontjából is egészséges ágyneműben aludhat. Fontos, hogy a babaágy rácsvédő mosható – 30 fokra szükséges állítani a mosógépet, és az anyag szárítógépben is szárítható.

Mintáink igazán sokszínűek: állatoktól kezdve geometriai mintákon át virágos kivitelezésben is megrendelhetők gyönyörű mintás rácsvédőink. A rácsvédő kiságyra könnyedén rögzíthető a szalagoknak köszönhetően.

A babaágy rácsvédő fontos részét képezi a babaszoba alapfelszerelésének, így nem meglepő, hogy az anyukák sok időt töltenek el a megfelelő rácsvédő kiválasztásával. Mint látható, kiságy rácsvédő kínálatunk meglehetősen széles, bármilyen elképzelést kielégítenek mind forma mind hosszúság mind minta tekintetében. Nálunk megtalálod a klasszikus darabok mellett az elegáns bársonyos velvet rácsvédőt is, de a henger vagy fonott darabok is rendkívül praktikusak, nem is beszélve a 2in1 védőről.

Ha rácsvédő vásárlás előtt állsz, tekintsd át termékeinket weboldalunkon, és rendeld meg akár még ma a babaszoba újabb ékes kiegészítőjét!

 Itt megtalálod rácsvédő választékunkat!