A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Textil babajátékok és plüssök

Minden baba imádja a címkéket, nyunyikendőket és az ölelő barátokat

Összegyűjtöttünk pár olyan kedvencet, amivel babád szívesen játszik, ha már igényli. Termékeink közt megtalálod a nyunyinyuszikat, állatokat-és geometrikus formákat is. A nagy ölelő barát Octopust. 

A címkekendők, szundikendők, geometriai címkejátékok, a baba foglalkoztató pocakpárna és az ölelő barátok mind alkalmasak babád figyelmének lekötésére.

Mindig kell egy barát

Ahogy azt minden anyuka tudja a baba akár születése pillanatától képes ragaszkodni dolgokhoz. Sokan azt mondják, hogy például a nyunyikendőket azért imádják, mert azon mindig ott van anya illata.

A nagylányom teljesen elzárkózott minden jellegű kendő vagy alvó pajtástól, kb 2 éves korában választotta ki az első pajtását, ami egy csillag párna volt. Addig csak én kellettem neki.

A kisebb lányom már nagy imádója volt minden nyunyinak, szundikendőnek és alvótársnak első perctől kezdve. Ennek okán magam is újabbnál-újabb nyunyikat, szundikendőket vásároltam, az alvópajtik pedig folyamatosan érkeztek ajándék gyanánt.

Ami viszont mindkét lányom esetében nagy kedvenc volt, a címkejátékok.

Saját tapasztalataimat is felhasználva folyamatosan próbálom bővíteni kínálatunkat, hogy Te is megtalálhasd babád és gyermeked kedvenc nyunyikendőjét vagy alvó pajtását.

Termékeink közt megtalálod a rongyikat, állatokat-és geometrikus formákat is.

A babád imádni fogja a kendők és formák sokszínűségét.

Fejleszti a babák figyelmét, hiszen sokszor-és sokat nézegetik, forgatják. Élénk színei miatt babád mindig keresni, és szeretni fogja. 

A baba foglalkoztató pocakpárna igazi szerepére csak akkor jöttem rá, amikor barátnőm javaslatára hasfájás enyhítésére is használni kezdtük. Nagyszerű készségfejlesztő játék és a baba pocakját nyugtató szerepe is van.

A foglalkoztató pocakpárna címkekockával és szabadon választható rágókával rendelhető.

Minden termékünk 100% Öko-Tex babarát pamutból készül.