A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Milyen babakocsi kiegészítőket érdemes beszerezni?

Bloombaby
2021.06.26 12:41
Milyen babakocsi kiegészítőket érdemes beszerezni?

Minden szülőnek a legfontosabb gyermeke kényelme és biztonsága. Kevesen tudják, de a babakocsiban is legalább ennyire fontos! Bemutatjuk neked a babakocsi kiegészítőket. Melyik kiegészítő miért fontos, jobb-e szettben vagy külön-külön beszerezni őket? Tarts velünk, ha neked is szükséged van némi segítségre!

A babavárás egyik legkellemesebb része, amikor a babakocsik között kell válogatni. Természetesen még pocakosan nehéz eldönti, melyik a legjobb darab. Szerencsére mindenhez találhatsz megfelelő segítséget. A babakocsi kiválasztását bízd a szakértőkre, a babakocsi betétet, kiegészítőit, babakocsi szettet és a babakocsi táskát szerezd be tőlünk.

 

Babakocsi betét és kiegészítői, babakocsi szett, bundazsák, babakocsi táska… Mindenre szükségem lesz?

Jogos a kérdés. Elnézve ezt a hosszú felsorolást, nekünk is eszünkbe jutna, hogy nem felesleges-e egy kicsit mindez? Az igazság azonban az, hogy minden, amit csak említettünk, fontos, olyan babaholmik, amelyekre sok éven át szükséged lesz. Webáruházunk csapatának sok éves tapasztalata van, nyugodtan bízz meg tanácsainkban.

A babakocsi a legelső időkben azért lesz a legjobb barátod, mert ennek a kényelmes, mozgó ágyikónak a kényelmében minden kisbaba télen-nyáron hamar elszunnyad. Bizony! Valahogy a mozgó járművek álmosító hatással vannak a kicsikre, ez a trükk pedig a végkimerültség szélén szerezhet neked is pár óra alvást. Egy egyszerű kocsi azonban nem lesz elég, ha azt szeretnéd, hogy kisbabád nyugalomban, kényelemben és biztonságban utazzon.

 

A szükséges termékeket szettben is beszerezheted, ám érdemes először egyenként végignézni a babakocsi betéteket, kiegészítőit, na meg babakocsi és pelenkázó táskákat. Sokszor fordul ugyanis elő, hogy egy anyukának megannyi édes minta közül két hasonló is megtetszik. Ezeket általában jól lehet kombinálni.

 

Lássuk tehát, mire van szükség egy babakocsihoz!


Babakocsi betét

Ez az a kiegészítő, amely kényelmesebbé teszi a kocsiban töltött időt a baba számára. Sajnos nagyon sok kocsi kényelmetlen, kemény, a babakocsi betétek azonban ezen könnyen segítenek.

Pillangó párna

Most azt már biztosan Te magad is tudod, hogy a babák nagyon érzékenyek születésük után, leginkább a nyakukat és buksijukat kell védeni. A zötykölődés ártalmaitól a pillangó párna teljesen megvédi.

Biztonsági övvédő huzat

Még egy olyan kiegészítő, amely a kényelmet szolgálja: az eredeti övek gyakran bevágnak a kicsi bőrébe, övvédővel azonban olyan lesz számára, mintha a babakocsi szeretgetve ölelné magához.

Babakocsi karfavédő huzat

Ez a kiegészítő a babakocsi stílusának egységesítésében segít, ráadásul, ha összemaszatolódik, sokkal egyszerűbb kimosni, mint magát a babakocsit!

Bundazsák és babakocsi takaró

A hűvösebb tavaszi-őszi és téli séta alkalmával erre tuti szükséged lesz. Meleg, bélelt, tökéletesen körbeöleli a kicsit, ebben megfázni sem tud! Babahordozóba, babaülésbe és babakocsiba is tökéletes kiegészítő.

Babakocsi kézmelegítő

Az anyukákra is gondolva kesztyű helyett ajánljuk, hogy ne kelljen az előbbivel bajlódnod, ha épp el kell látnod a babát, és a Te kezed se fázzon a hosszú séták alatt.

Babatakarók

Nyárra vékonyabb, télre vastagabb darab kell, ám mindig legyen nálatok, hiszen ki tudja, mikor hűl le az idő!

Miért fontos a babakocsi táska!

A babakocsi táska képes minden fejfájástól megkímélni! Mindent, amire csak szüksége van a kicsinek, beletehetsz, így aztán semmi olyan nyűgje nem lehet, amit ne tudnál ellátni! A babakocsi táska praktikus kialakításának köszönhetően használhatod pelenkázótáska helyett is. Így sosem kell azon aggódnod, hol van az adott babaholmi, amire épp szükséged lenne.

 

Sikerült meggyőznünk? Akkor ne is menj sehová, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!