A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Ár (Ft)
7 490 Ft - 19 990 Ft
Méret
Anyaga
Töltete
Tisztítása
Egyéb tudnivalók
Termék státusza

Babakocsi betétek és szettek

A babakocsi hosszú ideig lesz gyermeked egyik legfőbb bázisa. Séta közben szeret falatozni, inni, játszani. Hidd el, nincs az a babakocsi, ami megúszná az étel és ital maradékokat. A hosszú távú használata miatt fontos, hogy tisztán tudd tartani, óvni a balesetektől. A gyermekek bőre nagyon érzékeny, és a babakocsi anyaga a melegebb időben irritálhatja, amely által kiütések, sérülések keletkezhetnek a bőrön.

A babakocsi betét megóvja gyermeked bőrét az esetleges bőrirritációktól, amit a babakocsi anyaga okozhat. Védi a babakocsit a szennyeződésektől, javítja az utazás kényelmét, így gyermeked a hosszabb séták alkalmával is szívesen utazik a babakocsijában. A teljes védelem és kényelem érdekében pillangó párnát, babakocsi övpánt védő és karfa védő huzatot is tudsz hozzá vásárolni külön. Ha pedig egyben szeretnéd ezeket megvenni válaszd a babakocsi betét szett valamelyikét.

A babakocsi szett nemcsak a babakocsit fogja megvédeni a szennyeződésektől, hanem tökéletes kényelmet biztosít gyermekednek a hosszú séták során. A babakocsi betét szett minden kiegészítőt tartalmaz, amivel egy babakocsi tavaszi-őszi időszakban "felszerelhető". A babák és anyukák nagy kedvence.

Mindegyik babakocsi betétünk univerzális, így bármely babakocsi típussal kompatibilis, a többpontos biztonsági övvel is használható, gumirögzítéssel van ellátva, melynek köszönhetően a betét a gyermek mozgása közben sem csúszik le.


49termék