A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Baba sátrak

Bloombaby
2019.11.20 14:25
Baba sátrak

Szeretnél valami izgalmas ajándékot kisbabádnak, valami olyan játékot, ami időtálló és sok kalandos percet szerez gyermekednek? A TIPI indián sátor éppen ilyen ajándék – az egészen apró gyermekek is nagy örömmel játszanak benne, a nagyobbakról nem is beszélve.Te is beszereznél egyet lurkóidnak, de nem tudod, hogyan válassz a baba sátor kínálatból? Akkor cikkünk neked szól! Bemutatjuk a baba indián sátor és baldachin sátor kínálatunkat is.

Baba sátrak – Mit érdemes tudni róluk?


baba sátor

A baba sátrak igazán jó lehetőséget nyújtanak a kicsiknek játékra, rövidebb pihenésre egyaránt. Gyönyörű éke lehet a gyerekszobának – csodás dísz lányoknak és fiúknak is elérhető kivitelezésben. Kültéren is használható, a kerti játék szórakoztató kelléke, ami jó időben igazi mulatságot jelent a kicsiknek. A kerti baba sátrak jó árnyékolók is, sok esetben kaphatók UV védelemmel ellátott anyagból is. Egyszerre akár több kicsi is elfér a sátorban a baba sátrak nagy kivitelezésének köszönhetően. A sátorban helyet kaphatnak a gyerekek kedvenc plüssállatai is, de helyet nyújthat az anyának és apának is meseolvasás idejére.

A baba sátrak könnyen összerakhatók: csupán néhány tartó bot és a sátor anyaga a tartozékok, ezek könnyen összeilleszthetők, nem okoznak gondot az ügyetlenebb szülőknek sem. A sátor anyaga pamut és poliészter, erős, így nehezen szakad, kültéren pedig a beázás sem okoz problémát. A baba sátor alját érdemes matraccal használni, ez sokkal kényelmesebb játszóteret ad a gyerekeknek, nem kell tartani a felfázástól sem, mitől minden szülő gondosan óvja gyermekét. A sátor anyaga természetesen mosható, így valóban időtálló, hosszan használható termék, nem kell aggódni az esetleges piszkolódástól, mivel gyorsan tisztára varázsolható. A matrac habbal töltött, mindenképpen kényelmes a gyerekek számára.

A baba sátrak magassága 150 cm-nél kezdődik, alapszélessége 120 cm körül van négyzet esetében, kör alap esetében az átmérő 70 cm, tehát elegendő hely et nyújt a sátor a gyerekeknek. A sátrak oldalain kis ablakok is találhatók, az ajtók be is húzhatók még élvezetesebbé téve így a bújócskát.

 

Tekintsd meg baba sátor kínálatunk >>

 

A baba sátrak első sorban a legkisebbeknek készülnek: használatuk két éves kortól ajánlott, a sátor méretének megfelelően nagyjából nyolc éves korig férnek el kényelmesen a gyerekek benne. A baba sátrak kialakítása rendkívül stabil, megfelelő használat mellett nem kell azon aggódni, hogy esetleg veszélyesek. Az alkatrészek esetében sem kell attól tartani, hogy a gyerekek esetleg szájukba véve lenyelhetik, de természetesen a kisebb gyermekek esetében is mindenképpen felügyelni kell őket játék közben.

A baba sátrak nagy választékban kaphatók, mind mintázatát mind formáját tekintve. Kínálatunk nagy kedvencei a tipi indián sátor és a baldachin sátor, amelyek több típusban is elérhetők. Rendeld meg akár még ma csemetédnek, és két nap múlva már kedvenc sátrában mókázhat kedvenc játékával! A sátrak mellé kiegészítők is rendelhetők hozzáillő mintázattal – matrac, párna és girland is elérhető a gyönyörű látvány érdekében.

Tipi baba indián sátor bemutatása


tipi indián sátor
Tipi indián sátor

A tipi baba indián sátor igazi szórakozást nyújt a kicsiknek. A tipi sátor alapszélessége 120X120 cm, magassága 150 cm, bükkfa keretből áll, melyet négy darab bot tart. A benne lévő matracnak hála a kicsik kényelmesen időzhetnek a sátorban; a matrac 116X116 cm, vastagsága 4 cm. Hozzáillő matracot, párnákat és akár girlandot is választhatunk hozzá – webshopunk kínálata különösen nagy. 3 darab formapárnát rendelhetnek a vásárlók mellé – csillag, felhő és sima párna is elérhető. A sátor oldalán két kis ablak is kialakításra került – a gyerekek különösen élvezik, ha ki-be kukucskálhatnak rajta. Az anyag a vázról levehető, természetesen mosható, így, ha valamivel le is öntik a gyerekek vagy bepiszkolódik, akkor is gyorsan megtisztítható.

A tipi indián sátorban a kicsik igazi kis indiánnak érezhetik magukat. Választékunk rendkívül nagy, számos mintával kaphatóak a baba sátrak.

A tipi sátor első sorban két éves kortól ajánlott. Nagyobb gyerekeknek nem alkalmas, nagyjából nyolc éves korig tudnak a gyerekek kényelmesen elférni a játszóhelyen. A sátorban két gyermek is elfér a sátor nagy méretének köszönhetően.

A termék, tehát a tipi sátor visszajelzések alapján különösen nagy örömöt okoz a gyerekeknek, főként a fiúknak, akik gyakran játszanak indiánosdit. A weboldalon számos sátor közül választhatsz, böngészd őket itt, és válaszd ki csemetédnek a leginkább tetsző mintázattal és kiegészítőkkel, párnákkal és girlandokkal. Ha ma megrendeled, két nap múlva újabb játékkal, egy csodás baba indián sátorral gazdagodhat a gyerekszoba. Lurkód biztosan örülni fog neki, válasszatok akár együtt baba sátrat!

 

Tekintsd meg indián sátor kínálatunk >>

 

Baldachin sátor bemutatása


baba baldachin sátor hangulatos baba színekben
Baba baldachin sátor

A baldachin sátor vagy más néven függősátor hossza különösen nagy, 215 cm, a kör átmérője 70 cm, magassága pedig a mennyezetből állítható egy zsinór segítségével. A baldachin baba sátorhoz is választhatunk hozzáillő matracot, a webshop kínálatában sok különböző játékos minta található, amik a gyerekszobát ékesíthetik. Természetesen nemcsak a tipi indián sátor, hanem a baldachin sátor is használható kültéren is. A baba sátor oldalain két kis ablak is kialakításra került, az ablakokon a kicsik bekukucskálhatnak fokozva szórakozás okozta örömet. A baldachin sátor anyaga a vázról levehető és mosható, ezáltal különösen tartós, nem probléma, ha a kicsik étele-itala kilötykölődik, mivel könnyen és gyorsan tisztítható az anyag.

A baldachin sátor használata két éves kortól ajánlott. A függősátor méretéhez igazodva maximum nyolc éves korú gyermekek férhetnek el kényelmesen, két gyereknél pedig több nem fér el a sátorban. Mivel azonban két kicsinek is elegendő a hely, ideális ajándék lehet testvérpároknak is. Kicsi barátok is nagy kalandozásokba foghatnak, a kerti baba sátrak pihenésre és mókázásra is alkalmasak.

A termék baba sátor kínálatunk egyik kedvence, a függő sátor vagy baldachin sátor egy kislány szoba éke, de nemcsak szép dísz, hanem játék is és pihenősarokként is funkcionálhat.

Ha valami igazán klassz ajándékot keresel gyermekednek, akkor a baba sátrak egyike biztosan jó választás! Webshopunk bővelkedik a kínálatban, a sátrak mintázata mind fiús mind lányos kivitelezésben elérhető. Nagy kedvenc a csillagfény és felhő minta. A baba sátrak – mind a baldachin sátor mind a tipi sátor rendelhető a sátor mintájához illő kiegészítőkkel, párnákkal és girlanddal is akár, hogy még jobban feldobja a gyerekszoba hangulatát. Könnyen összerakhatók, kevés elemből állnak, így összerakásuk sem bonyolult, kialakításuk pedig stabil és biztonságos.

 

Tekintsd meg óriásbaldachin sátor kínálatunk >>

Óriás baldachin

Számos előnye van a baba sátraknak – nemcsak gyerekszobában, hanem kültéren a kertben is használható, ahol jól szellőzik és megfelelő védelmet nyújt a naptól egy melegebb nyári napon. A sátrak alja matraccal van kirakva, biztosítva a babák kényelmét, puha játszóterét, és még a felfázástól sem kell tartani. A gyermekek plüssállatai is elférnek a sátorban, bújócska, indiánosdni, de egy teadélután helyszínéül is remekül szolgálhat. Meseolvasáskor is begubózhatunk egy baba sátorba – hiszen az anya és az apa is odabújhat a kicsihez a sátorban, amikor a kedvenc meséket felolvassa.

Ha további kérdéseid vannak a baba sátrakról, keress minket elérhetőségeinken! Amennyiben pedig már választottál, add le rendelésed még ma és várjátok együtt kicsiddel a csodás meglepetést és vágjatok bele a kalandozásba!