A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Milyen ajándékot válassz a kismamának?

Bloombaby
2021.04.24 20:10
Milyen ajándékot válassz a kismamának?

Érkezik a kisbaba? Szeretnéd valamivel meglepni a leendő anyukát? Ismerjük az ezzel járó fejfájást! Az ember semmiben sem lehet biztos. Mire lehet szüksége? Minek örülhet? Mi az, amire gondolni sem szabad? Kell-e a babának vinni meglepit? A következőkben minden fontos információt elárulunk, beavatunk a titkokba, amelyekkel kiválaszthatod a tökéletes ajándékot a kismamának és babának!

Ezek mind bevált ajándékok, olyanok, amelyeknek minden kismama örül, olyanok, amelyekre minden kisbaba körül szükség van! Ha kell néhány jó tanács, ne kattints sehova innen!

Mik azok a kiegészítők, babatextíliák, amelyeket a kismamára kell hagyni?

Ahogyan azt már említettük a bevezetőnkben is, vannak bizony olyan dolgok, amelyeket rá kell hagyni a leendő szülőkre. Alapvetően minden textília és kiegészítő ilyen, amelyeket a mindennapok során fognak használni, és amelyekkel nagyobb felületeket fognak dekorálni. Minden, ami nagyban befolyásolhatja a szoba külsejét, stílusát, azt érdemes elkerülni, hiszen nem tudhatod, hogy mi a teljes elképzelése a kismamának a kicsi szobájáról.

Abban az esetben, ha van egy közös lista, ami ma már egyre divatosabb, akkor a kismama által kiválasztott babatextíliákat akár egy helyen is meg tudjátok vásárolni. Nálunk lehetősége van a kismamának összeállítani a kelengye csomagot. A listát átadja a családnak, barátoknak, akik egy helyen tudnak mindent megvenni. Mi a csomagot igény esetén összeállítjuk és díszcsomagolásban kiszállítjuk a leendő anyukának.

Ha nincs közös lista, akkor se aggódj, itt az oldalunkon nagyon sok lehetőséged van arra, hogy megtaláld az ideális meglepetést!

Milyen a tökéletes ajándék egy kismamának?

Ha tökéletes ajándékot keresel, akkor kétféle ajándéktípus között nézelődj: hasznos vagy szentimentális. Milyen termékek számítanak ezek közé?

Ezek a leghasznosabb kismamaajándékok:

  1. Babaágynemű: a kisbabák akaratlanul is összemaszatolják őket, ágyneműből sosem lehet elég otthon.
  2. Köntös: hiába van a kismamának már egy, a kisbaba mellett gyakran előfordul, hogy maszatos lesz, ilyenkor pedig jó, ha van egy B opció is!
  3. Pelenkázó táska: mind közül a leghasznosabb ajándékötlet. A legtöbb leendő szülőnek nem jut eszébe, hogy bizony erre hatalmas szükség lesz, akár már a kórházból hazafelé is.
  4. Zsebes tároló a kicsi ágyára: ez egy olyan kiegészítő, ami kevés anyukának jut az eszébe, annál boldogabbak, mikor ott van a szobában! A kiegészítő színét érdemes a baba neme szerint választani!
  5. Kép: egy közös utazásról, egy olyan élményről, amit akár a kicsi szobájába is fel lehet tenni (például egy gyerekkori kép a kismamáról).
  6. Ruhácskák, cipőcskék, cumisüveg, rágóka.

Szentimentális ajándékok esetében érdemes kombinálni az ötleteket, például a képet egy kis cipővel. Jó ötlet lehet az is, ha egy dobozkát veszel és készítesz a kicsinek, a baba nevével! Ebbe aztán minden apróságot eltehet az anyuka: a kicsi első levágott hajtincse, az első kiesett foga vagy az első cumija. Ennek egy másik változata az emlékkönyv, abból mindenképp olyat válassz, amelybe képek és rövid történetek is elférnek!

Van egy meglepetés, amellyel pedig a kicsinek okozhatsz örömet!

Ugyan korábban említettük, hogy a plüss nem jó ötlet meglepetésnek, ám van egy plüss, akinek nem lehet ellenálni! Ő Effiki, a Nyuszibarát, akire minden kisbabának szüksége van! Mivel te ismered az anyukát, azt nem tudhatjuk, hogy Effiki melyik méretét válaszd, ám azt tudjuk, hogy minden kisbaba imádja!

Összességében tehát úgy érdemes összetenni a kismama ajándékát, hogy legyen benne valami a kisbabának és valami a kismamának!