A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

BLOG

Miért olyan népszerű a szoptatós párna?

Bloombaby
2019.04.17 10:24
Miért olyan népszerű a szoptatós párna?

Amikor a várandósság, és ezzel együtt a közös utazásotok kezdetét veszi, lázas készülődésbe kezdtek és maximálisan próbáltok törekedni arra, hogy az új jövevény a legfelkészültebb és legbiztonságosabb helyre érkezzen meg. A szoptatós párna és az ölelő kismama párna ebben igen hosszú ideig segítségedre lesz, hiszen a pocak növekedésétől kezdve a babád megszületésén át a mindennapokban is az egyik leghasznosabb segédeszköz.

A szoptatós párna ebben igen hosszú ideig segítségedre lesz, hiszen a pocak növekedésétől kezdve a babád megszületésén át a mindennapokban is az egyik leghasznosabb segédeszköz birtokába juthatsz vele, ezzel együtt pedig a várva-várt baba-mama időszakot egy igazán meghitt és marandó élménnyé varázsolja át.

Amikor a várandósság, és ezzel együtt a közös utazásotok kezdetét veszi, lázas készülődésbe kezdtek és maximálisan próbáltok törekedni arra, hogy az új jövevény a legfelkészültebb és legbiztonságosabb helyre érkezzen meg. A szoptatós párna ebben igen hosszú ideig segítségedre lesz, hiszen a pocak növekedésétől kezdve a babád megszületésén át a mindennapokban is az egyik leghasznosabb segédeszköz birtokába juthatsz vele, ezzel együtt pedig a várva-várt baba-mama időszakot egy igazán meghitt és marandó élménnyé varázsolja át.


Boldog mama, boldog baba: avagy éld meg maximálisan az első időszakok legcsodálatosabb közös pillanatait!

Valószínűleg ismerős mondatok következnek: A szoptatás során képtelen vagyok egyszerűen kényelmes testhelyzetet felvenni, hamar elfárad a karom, nem tudom, hogy fogjam a babát és valahogy sehogy sem jó. Élete során bizonyosan szinte már minden kisbabás anyuka szembesült valamilyen formában a szoptatás kisebb-nagyobb nehézségeivel. Habár a lehető legtermészetesebb dolog az anyaság során, mégis nagyon sokan aggódnak a felmerülő nehézségek miatt, amely az első gyermekes anyukáknál csak hatványozódik. Habár egy szoptatási sztrájk során például az újdonsült anyukának nagyon sok álmatlan éjszakája lehet az aggódások miatt, azonban könnyen előfordul, hogy olyan tényező áll a háttérben, amely nagyon egyszerűen kiküszöbölhető és egyet biztosan leszögezhetünk: a kényelmes testhelyzet megtalálása olykor csak nagy küzdelmek árán születik meg.

Ha kisbabánk még nem érte el az egy éves kort, megbizonyosodhatunk róla, hogy nem arról van szó, hogy köszöni szépen, de nem akar már innentől kezdve több anyatejet magához venni. A leggyakrabban felmerülő okok rendkívül szerteágazóak lehetnek, de leggyakrabban arról van szó, hogy esetleg az anyatej íze átmenetileg megváltozott, elindultak a baba első fogai, megfázás, cumizavar, de lehet a titok nyitja ennél végig ott volt a szemünk előtt: egész egyszerűen rossz mellrehelyezési vagy szoptatási pózt választottunk magunknak. Ennek áthidalására kínálunk megoldást az egyedi szoptatós párnákkal, vagy más néven kismama párnákkal.

 

Tekintsd meg szoptatós párnáinkat >>

 

Ne várj az utolsó pillanatig, hiszen már a várandósság idejére is nagyban megkönnyítheti mindennapjaid a kismama párna!

A kismamák életének talán egyik legszebb időszaka a várakozás időszaka, azonban ahogy telik-múlik az idő, és egyre csak gömbölyödik pocakunk, idővel kényelmetlenséget okozhatnak az olyan alapvető mindennapi dolgok, mint az alvás, a pihenés vagy akár az ülés.

 

pocaktámasz kismamáknak

Legyen a várakozás kényelemben teljes!

A pici érkezése előtt általában az a jellemző, hogy a leendő anyukák már időben gondoskodnak a megfelelő babakellékek bezsákmányolásáról. Ez nem csak abban segíthet, hogy felkészülten várjuk csemeténket, hanem abban is, hogy a leendő anyuka a babaholmik boldog tulajdonosaként még jobban beleképzelhesse magát az anyaság csodálatos szerepébe. A babakelengyék nagy részét persze csak féltve őrizgetjük a pici megszületéséig, azonban van néhány tárgy, amely nem csak a polcon lévő üres helyeket tölti majd fel, de a kismama számára is különböző előnyökkel szolgálhat: ilyen például egy szoptatós párna beszerzése.

Szoptatós párna, alvós párna, játszós párna? Alakítsd saját igényeidhez, amelynek innentől kezdve csak a fantázia szabhat határt!

Nemcsak az anyukák számára hordoz kecsegtető előnyöket egy szoptatós párna, hanem már a várandósság ideje alatt is nagy segítség lehet, ha beszerzünk egy ékes darabot otthonra. A hagyományos szoptatós párna elsőre ránézésre egy dagibb kiflire emlékeztető patkó alakú párna, amely azonban szuperkényelmes fekvést biztosít neked, a babádnak és kettőtöknek közösen is, így tökéletes megoldás a várandósság idejére és a szülés után is. A szoptatós párna mellett kínálatunkban megtalálható még nagyobb méretű kismama párna, amely az alvásban és pihenésben lesz nagy segítségedre, és az örök-mozgó anyáknak szoptatós egykaros karpárna is, amelyet mérete miatt bárhová magaddal vihetsz.

Ha még nem érkezett meg a csöppség, bátran használjuk a párnát saját kényelmünk kiszolgálására. Ki ne akarná például a kedvenc könyvét úgy olvasgatni, hogy lábait mindeközben egy szuper kényelmes párnára pakolja fel? A terhes párna rendkívüli puhaságának és formájának köszönhetően ülő alkalmatosságként, deréktámaszként, háttámlaként, de akár alváshoz használva is hosszú időre hű társukként fogadhatjuk hálószobánkba. Az egyre növekvő pocakunkkal való lavírozás, de akár az ülés és fekvés is néha igen kényelmetlen lehet, mellyel szintén segíthetünk, ha fekvő testhelyzetben egyszerűen a pocakunk alá helyezzük a párnát, így pocaktámasz is lehet belőle. A megfelelő alvási póz kiválasztása például sokszor fejtörést okozhat, hiszen ilyenkor búcsút inthetünk a jól bevált alvási pózoknak, így például ha oldalfekvéskor a lábunkat megtámasztjuk a párnával, akkor kevesebb terhelés nehezedik a csípőnkre, de akár egyszerűen a fejünk alá is tehetjük vagy oldalunkat is kitámaszthatjuk vele.

 

pocaktámasz a kényelemért

Először te fogod imádni a párnát, majd a babád és végül mindketten!


A csöppség megérkezésével a terhes párna funkciót vált. A baba is nagyon fogja szeretni a párnát, hiszen például a kifli karjai közé berakva biztonságosan nézelődhet, etetés után pihengethet, de akár egy alvó fészekké is formálhatod neki, hogy biztonsággal szunyókálhasson bele. Hasfájós babáknál például a kicsit a párnában hasra fektetve enyhültnek kínzó görcsei. Használd a párnát a földön, az ágyon vagy kiegészítőként, egy sokoldalú darab boldog tulajdonosa lehetsz vele.

 

Találd meg a számodra legmegfelelőbb szoptatós párnát >>

 

Tudtad, hogy nem csak az irodai székben ülve fontos a helyes testtartás megtartása, hanem a szoptatás idején is?

Ahogy egyre csak szalad előre az idő a várandósság alatt, gyakrabban panaszkodhatunk kínzó derékfájásra, amelyen például egy helytelen ülés is sokat ronthat, ez pedig nem csak a mozgásszervekre nézve rejt veszélyeket magában, de a belső szerveknek sem kedvez. A szoptatás során a legtöbb nehézséget a megfelelő testtartás kiválasztása és a karok elnehezedése váltja ki, emiatt kismama párnáinkat úgy álmodtuk meg, hogy a lehető legergonomikusabb testhelyzetet tudja az anyuka vele felvenni, ezzel elősegítve a tökéletes harmónia létrejöttét.

Habár a kisbabák súlya kezdetben csak néhány kiló, egy hosszabb hangvételű szoptatás során egy idő után ez már mázsás súlynak tűnhet, arról nem is beszélve, hogy a baba egyre nehezebb lesz, ahogy nő. A kismama párna pont olyan megfelelő magasságba helyezhető, amellyel a csöppség kényelmes helyzetben tud táplálkozni, így az anyukának sem kell többet attól tartania, hogy naponta több alkalommal görnyedve kell szeme fénye fölé hajolnia. A szoptatós párna segítségével a szoptatás ideje alatt kényelmesen tudod majd tartani anélkül, hogy teljesen kiállna a karod, ugyanis a párna átveszi a súlyt helyetted és a szoptatási testhelyzetek is ötletesen variálhatók vele így pedig teljes mértékben a babádra összpontosíthatsz.

Szuperkényelmes fekvés a babának, egészséges testhelyzet a mamának!

A szoptatós párna anyaga nem túl kemény, de mégis kellemesen puha anyagával összhangban, egy biztonságos tartású és szuper kényelmes fekvőfelületet biztosít kisbabánk számára az etetés ideje alatt, de akár egy pihentetés során is. A legjobbat pedig ki ne hagyjuk: mivel rendszerint mikrogyöngyökkel vannak megtöltve, így rugalmasságuknak hála kedvre gyűrheted-formálhatod. A párnát magunk köré helyezve pont egy testre simuló felületet vesz fel így csak azon kaphatjuk magunkat, hogy a szoptatás sosem volt még ilyen egyszerű és biztonságos.

 

pocaktámasz a derékfájás ellen

Számolj le a szoptatós párna segítségével a kínzó derékfájással!

A terhespárna ergonomikus kialakítása miatt tehermentesíti a nyak-, hát- és karizmokat, így nem kell többet attól tartunk, hogy hamar elfárad a karunk és egyre kényelmetlenebbül vagy ne adj isten, egyre türelmetlenebbül várjuk ki a szoptatás befejeztét.

Legyen természetes anyagú és könnyen tisztítható!

Kezdő kismamaként egy olyan terhes párna lesz számodra a legkézenfekvőbb választás, amely bababarát anyagból készült, így megóvhatod érzékeny bőrű csöppséged, emellett nagyon puha tapintású, de mégis nagyon stabil támaszt nyújt és teljes biztonsággal használható. Az egykaros párnák egyik oldalának anyaga például szuper puha minky, a másik oldala pedig 100% Öko-Tex, amely hangtalanul segít szebbé tenni mindennapjaitok, emellett a párnák szellőző anyaguknak hála gondoskodnak a megfelelő hőelvezetésről, ezzel pedig a komfort érzet megteremtéséről. Tudjuk, hogy ebben az időszakban a rengeteg teendő mellett még amiatt is aggódunk, hogy hipp-hopp hogyan takarítsunk ki bizonyos anyagokból a büfi vagy egyéb foltokat, így párnáink egyszerűen levehető és könnyeden tisztítható huzattal rendelkeznek, amelyet emellett kedved szerint cserélgethetsz más dizájnos fajtákra. A szoptatós párnáknál sem utolsó szempont a megjelenés és a külcsín, így nálunk az aranyos mesefiguráktól kezdve az egyszerűbb, letisztultabb fiús-lányos mintákig egy széles skálán találhatod meg az igazit.

Ha bizonytalan vagy benne, hogy melyik szoptatós párna lenne legideálisabb számotokra, bátran vedd fel velünk a weboldalunkon található elérhetőségek egyikén!

 

Szoptatós párnák >>