A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Babafészek

Babafészek

A 9 hónapnyi pocakbérlés után a babafészek a megszokott biztonságérzetet nyújtja babádnak. Az anyaméhben eltöltött időre emlékezteti babádat, ezáltal könnyedebb, nyugodtabb alvást biztosítva neki. Sokoldalúságának köszönhetően bárhol, bármikor használható. Garantáltan könnyebben alszik el, és kényelmesebb lesz az álma.

Babafészkeink normál újszülött mérettől az XXL méretig rendelhetők. A hagyományos babafészek mellett már a fonott babafészek és a játszó babafészek is megtalálható kínálatunkban. Újszülött kortól akár 3 éves korig használhatod babád nagy örömére.

Ma már a babák mellett az anyukák kedvenc termékévé is vált, hiszen jó alvó baba, kipihentebb, aktívabb anyukát eredményez.

A babafészek további előnyeiről itt bővebben is olvashatsz!

Mire jó a babafészek?

Az újszülött babafészek babád első napjaitól használható. Mérete miatt a legoptimálisabb az újszülöttek számára, mert ez öleli körbe leginkább, a megszokott biztonságérzetet nyújtva neki. Általában 7 hónapos korig fér el kényelmesen benne babád, de ha a végén kioldod, akár 9 hónapos koráig használható.

Előnyei:

  • praktikus és hasznos
  • kis helyen is elfér, így könnyem hordozható utazáskor
  • tökéletes biztonság és kényelem babád számára
  • sokoldalú felhasználás

 

Mi a babafészek?

A babafészek, más nevén babaöböl a skandináv államokból indult hódító útjára a 2000 évek elején. Magyarországon pár éve jelent meg és vált az anyukák és babák legnagyobb kedvencévé.

 

Hol tudod használni a babafészket?

Bárhol, bármikor használhatod, ez az egyik legnagyobb előnye. Mivel kis helyet foglal az otthon megszokott kényelmet és biztonságot magatokkal vihetitek bárhova is mentek

Tippek a babafészek használatához:

  • babaágyban
  • pelenkázáskor
  • szoptatáskor
  • szülői ágyban biztonságos közös alváshoz
  • kirándulások/utazások alkalmával
  • a földön például egy játszószőnyegen, védelmet nyújt a babának még akkor is, ha a földre tesszük le

 

Milyen babafészket találsz nálunk?

  • hagyományos méretű babafészek, letisztult formák és minták
  • újszülött babafészek normál méretben, ami 0-9 hónapos korig használható
  • XL babafészek a második generációs babafészek, ez 9-18 hónapos korig használható
  • XXL babafészek a legnagyobbaknak nyújt biztonságot. 18 hónapos kortól akár 3 éves korig is használható
  • fonott babafészek vagy játszófészek
  • babatámasz

 

Újszülött babafészek: 

A hagyományos babafészek babád első napjaitól használható. Mérete miatt a legoptimálisabb az újszülöttek számára, mert ez öleli körbe leginkább, a megszokott biztonságérzetet nyújtva neki. Általában 7 hónapos korig fér el kényelmesen benne babád, de ha a végén kioldod, akár 9 hónapos koráig használható. Ebbe a kategóriába tartozó babafészkek 100% antiallergén pamutból készülnek bársonyos velvettel vagy minkyvel. Kifordítható, így mindkét oldala használható. Csodás minták és színek jellemzik a hagyományos babafészek kollekciónkat.

A kollekció termékei:

  • Dreamy babafészek, Harmony babafészek, Pure babafészek

 

XL babafészek:

Az XL babafészek segít megőrizni babád kényelmét még akkor is, ha Ő már cseperedik. Nagyobb méretének köszönhetően gyermeked 1-1,5 éves koráig használható, de kioldható végei miatt akár 18 hónapos korig is jó lehet. XL babafészkeink 100% pamutból minkyvel és velvettel vagy bambusz szövetből készülnek. Cserebetétet is adunk hozzá, ami segít tisztán tartani, de akár hordozható pelenkázó alátétként is használhatod. A sokszorosan díjnyertes intenzív mintáknak köszönhetően a kollekció minden egyes darabja igazi mesevilágot teremt.

A kollekció termékei:

  • Basic bambusz babafészek, Prémium XL babafészek, Wonder XL babafészek

 

XXL babafészek:

A legnagyobbak kényelmét hivatott biztosítani. Ha gyermeked már babakorban megszokta és megszerette a babafészket, akkor nem kell róla lemondanotok, amíg babaágyban alszik. Az XXL babafészek kioldva akár 3 éves korig is használható, ami hatalmas segítség lehet minden anyukának. Cserebetétet is adunk hozzá, ami segít tisztán tartani, de akár hordozható pelenkázó alátétként is használhatod. Mindegyik babafészek kifordítható, és mindkét oldalán használható.

A kollekció termékei:

  • Prémium XXL babafészek

 

Fonott babafészek:

A fonott babafészek különlegessége, hogy a fonat könnyen levehető és akár babaágy fejvédő fonatként, azaz fonott rácsvédőként is használható. Egy puha, kényelmes szivacsos tojás alakú betét az alja, melyre szalagokkal lehet a fonatot felrögzíteni. 100% Öko-Tex pamutból vagy szatén szövetből készül. Egyedisége, hogy kerek betéttel is kérhető, így egy minimálisan nyitott fészket, úgynevezett játszófészket kapunk.

A kollekció termékei:

  • Harmony fonott babafészek és játszófészek
  • Prémium fonott babafészek

 

Babatámasz:

A Dreamy babatámasz egy új innovatív termék, mely több formában is használható. Babakocsiban, kiságyban, de akár babaülésben is tökéletesen véd, elnyeli a rázkódás okozta kellemetlenségeket. Funkcionálhat babafészekként, de akár rácsvédőként is. Különlegessége az úgynevezett lapos fej védelem, ami a párnájának köszönhető. Neonatológus szakemberek segítségével fejlesztették ki, így formája segít megelőzni babád fejének "laposodását".

Mint minden termékünk, így a babafészkek is bababarát anyagokból készülnek. A 100% Öko-Tex pamutból készült babafészkek mellett már a bambusz és bio pamutból készült babafészkeket is megtalálod.

Tedd teljessé a babafészek kényelmét és válassz babafészek takaró és párna szettjeinkből vagy válassz babafészek szettek közül.

Gyakorlott anyukaként bizton állíthatom, nem csak babád fogja imádni. Saját tapasztalatom szerint sokkal nyugodtabban és jobban aludt kislányom a babfészekben. Ami nagy előnye volt, hogy a nagyszülőknél tett látogatásaink alkalmával sem kellett küzdenünk az "idegen helyen alvás" problémájával, mert mindig könnyen magunkkal tudtuk vinni.