A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Termék státusza

Wonder játszó babafészek

Szeretjük a gyakorlati megoldásokat, amelyek megkönnyítik az anyák életét, és lehetővé teszik számukra, hogy vigyázzanak a baba biztonságára és kényelmére. Ezért született egy olyan játszó babafészek ötlete, amely számos felhasználási lehetőséget kínál otthonodban, és kellemes pillanatokat garantál gyermekednek játék és pihenés közben.

A babafészket szőnyeggé is alakíthatod, ahol együtt tölthetitek el az időt, gondtalan nevetéssel és örömmel. Tökéletes játékhoz és biztonságos fészekként is, ahol a baba könnyen lebeghet az álomországban, mint egy könnyű felhőn.

A babafészek tökéletes ajándék a babának és anyának egyaránt! Ha igazi hasznos ajándékot szeretnél venni ne keressen tovább. A babafészek minden lakásban és minden helyzetben működik - a nappaliban zajló játékok, rokonlátogatások, családi piknik során. Biztonságos játszó fészket és nyugtató környezetet biztosít a békés pihenéshez.

A játszó babafészek rendelésre készül, így csak előre kifizetett terméket készítünk el! Szállítási idő, a beérkezett fizetést követően 7- 14 munkanap!


10termék 110