A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Gyerek-és ovis ágynemű szettek

A gyerek ágynemű huzat akkor lehet hasznos, ha gyermeked kinővi a babaágyneműt vagy éppen oviba készül. Bőrbarát anyagokból készül, óvja és védi gyermeked bőrét.

Az a jó hírünk, hogy ez az ovis ágynemű huzat a standard méret, így biztos lehetsz benne, hogy jót veszel. Ami fontos információ, hogy érdemes rögtön kettőt venni, mert ha hétvégére hazaadják kimosni, nem biztos, hogy hétfőre neked az sikerülhet is. Ha van egy csere huzat, akkor ez nem okoz majd gondot.

A gyerek ágynemű szett előnye, hogy a töltet is benne van, ezzel négyévszakos paplanként tudja gyermeked használni. Méretének köszönhetően tökéletes választás akkor is, ha gyermeked oviba készül.

Innovatív újdonságnak számít az óvónők és anyukák bevonásával kifejlesztett több funkciós ovis szett. Újdonsága abban rejlik, hogy az ágynemű és a derékalj egybe varrva készül. Többfunkciós felhasználása pedig minden más hasonló termékkel szemben kedveltebbé teszi. Használható gyerek hálózsákként vagy matracként is. Könnyen magatokkal vihetitek bárhova.