A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Ár (Ft)
19 990 Ft - 39 990 Ft
Méret
Anyaga
Töltete
Tisztítása
Egyéb tudnivalók
Termék státusza

Bundazsákok

Emlékszem, amikor kislányommal az első tél beköszöntött, minden séta alkalmával külön kihívást jelentett őt megfelelően felöltöztetni. Folyamatosan aggódtam, hogy túl meleg, túl kevés a ruha rajta. Ezt a problémát aztán a babakocsi bundazsákkal oldottam meg. Te is biztosan ismered az érzést!

A babakocsi bundazsák és babahordozó bundazsák ma már minden anyuka egyik kedvenc babakocsi kiegészítője. Megfelelő aláöltözettel a kora őszi napoktól a késő tavaszi napokig használható, nagy terhet levéve az anyukák válláról.

Egy bundazsák akkor jó, ha tökéletes meleget és biztonságérzetet tud nyújtani babádnak. Minden típusú babahordozóval és babakocsival kompatibilisek, a biztonsági öv helye kialakítva, így könnyen tudod gyermeked be és kivenni. Innovatív újdonságunk a babával együtt folyamatosan változó méretű bundazsák. Kialakításának köszönhetően a baba különböző fejlődési szakaszainak megfelelően tudod összeállítani és használni. Kiegészítésként válassz hozzá babakocsi kézmelegítő kesztyűinkből vagy pillangó párnáinkból, tökéletes biztonságot és harmóniát teremtve magatoknak.


41termék
 

A Beauty bundazsák egy igazi különlegesség. Együtt nő a babával, a legmodernebb és legfejlettebb beállítási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszának háromszoros megváltoztatását. 

Az új, innovatív kialakításnak köszönhetően a bundazsák a gyerekkel együtt növekszik, és hossza a fejlődés minden szakaszában beállítható. Az univerzális lyukrendszer alkalmassá teszi az összes típusú babakocsi használatára. Legújabban sokan szeretik szánkózáshoz is ezt adni a gyerekre, hiszen tökéletes védelmet nyújt még akkor is, ha az a hóba borul a gyerekkel.

A 3in1 bundazsák kiváló minőségű víz és szélálló anyagból készül, ami megvédi a babát az esőtől, a hótól és a széltől. Belseje polárból vagy gyapjúból készül. Ezenkívül a foltálló szövet megakadályozza a szennyeződést, hosszantartó és esztétikus megjelenést biztosít. A bolyhos, antiallergén töltetnek köszönhetően a hálózsák hatékony védelmet és kényelmet nyújt a leghidegebb napokon is. 

A Deamy babakocsi bundazsák család több alternatívát is kínál. A víz és szélálló szövetből készült bundazsákok mellett, a dupla muszlinból és organikus pamutból készült darabok egyaránt megtalálhatóak. Univerzális és 0-12 hónapos vagy 12-24 hónapos korig használható méretben készülnek.

Illeszkedik az 5 pontos biztonsági övekhez, így használata minden körülmények között biztonságos. Melegebb időben igény esetén a teteje teljesen lecipzározható, anélkül is használható. A kúp részét összegombolva plusz védelmet nyújt babádnak egy sapka formájában.