A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Termék státusza

Biztonsági öv védő babáknak

Egy baba ahogy cseperedni kezd a mózeskosarat felváltja a sport rész. Ebben már a babakocsi öv becsatolásával tudod őt biztonságosan "utaztatni". Sajnos elkerülhetetlen, hogy az izgő - mozgó baba bőre ne érintkezzen a biztonsági övvel. A babakocsi öv pánt védőhuzat ezt a problémát oldja meg.

A babakocsi mellett a babhordozóban vagy autósülésben is tökéletesen védi gyermeked bőrét a súrlódások okozta sebek kialakulásától, ugyanakkor védi az övet a szennyeződésektől. Tökéletes kialakításának pontosan illeszkedik, nem csúszik le. Antiallergén, bőrbarát anyagból készül, a legnagyobb körültekintéssel. Könnyen levehető és mosható.

Válaszd babakocsi betéthez vagy pillangó párnához, és tedd teljessé az összhangot. A legtakarékosabb, ha a babakocsi szettjeink közül választasz.


2termék 12

A Prémium babakocsi biztonsági öv védő pánt elsődleges feladata óvni babád bőrét az övvel való találkozáskor, ugyanakkor a babkocsi övét is védi a szennyeződésektől. Könnyen levehető és tisztítható.

Antiallergén bőrbarát 100% pamutból készül bársonyos velvettel vagy pihe puha minkyvel. Egy tépőzár van rajta teljes hosszában, így könnyű rögzíteni, nem fog csúszkálni az övön.

A Dreamy babakocsi biztonsági öv védő pánt elsődleges feladata óvni babád bőrét az övvel való találkozáskor, ugyanakkor a babkocsi övét is védi a szennyeződésektől. Könnyen levehető és tisztítható.

Antiallergén bőrbarát 100% pamutból készül bársonyos velvettel. Egy tépőzár van rajta teljes hosszában, így könnyű rögzíteni, nem fog csúszkálni az övön.

A Harmony babakocsi biztonsági öv védő pánt elsődleges feladata óvni babád bőrét az övvel való találkozáskor, ugyanakkor a babkocsi övét is védi a szennyeződésektől. Könnyen levehető és tisztítható.

Antiallergén bőrbarát 100% pamutból készül bársonyos velvettel vagy pihe puha minkyvel. Egy tépőzár van rajta teljes hosszában, így könnyű rögzíteni, nem fog csúszkálni az övön.