A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés

Kislány, kisfiú és unisex kollekciók

Amikor egy kismama megtudja milyen nemű babád hord a szíve alatt, azonnal elkezdi tervezni a babaszobát. Ma már nem feltétlenül lány vagy fiú színekben gondolkodunk, egyre elterjettebb az unisex színekben, mintákban pompázó babaszoba is.  A babatextileket is ennek megfelelően válogatjuk össze. Mi az alábbi kollekciókkal próbálunk Neked segíteni!

Itt összegyűjtve megtalálod az összes babafészket, babaágyneműt és kiegészítőt a hozzá illő szoptatós és kismama párnát, takarót és párnát, pólyát, hálózsákot, babakocsi kiegészítőt, babaápoláshoz, etetéshez és fürdetéshez szükséges kiegészítőt, alvó barátot.

Ha a kiválasztott babatextilek mellé egyéb kiegészítőket is szeretnél, kérlek kattints a babaszoba dekoráció, kültéri és beltéri játék, pelenkázó és babakocsi táska, babahordozó kategóriákhoz. Ha megtaláltad a kedvenc mintát és szeretnéd az elérhető összes terméket egy helyen megnézni, akkor kattins ide, a minták szerinti kollekciókhoz.

A kollekció folyamatosan frissül!!!Ha most még nem találsz meg valamit, kérlek nézd meg az adott termék főkategóriájában.