A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Ár (Ft)
8 990 Ft - 12 990 Ft
Termék státusza

Babakocsi kézmelegítő kesztyű anyukáknak

Ismerős az érzés, amikor nagy kedvvel sétáltok, de a Te kezed lassan ráfagy a babakocsira? Ne szakíts meg egy jó kis sétát ezért, ajánljuk Neked jobbat!

Babakocsi kézmelegítő kesztyű igaz kényelemet biztosít a hidegebb napokon azok számára, akik szeretik a hosszú sétákat a babákkal kint. A hűvösebb napokon séta közben a gyapjú, bársonyos velvet vagy minky belsővel készült, kívülről nedvességnek ellenálló kesztyűt a fogantyúra kell helyezni, és megakadályozza, hogy a kezed alacsony hőmérsékleten megfagyjon séta közben.

Nincs még meg gyermeked bundazsákja sem? Válaszd akkor szettben a bundazsákot és a kesztyűt, így mindketten élvezni fogjátok a sétát.


33termék 133

Az édesanyákra is gondolva készült a Dreamy babakocsira való kézmelegítő kesztyűt. Szél-és vízálló anyagból, bársonyos velvetből vagy antiallergén pamutból készül.

A babakocsi tolókarjára egyszerűen felcsatlakoztatható, így nem kell mindig le-és fel venni, elég, ha csak bedugod a kezed. Télen a legnagyobb hidegben sem lehet akadály egy kiadós séta. Anya kézét óvja a kézmelegítő, a babát pedig a hozzá vásárolható bundazsák.

A Beauty kézmelegítő kesztyű kívül víz és szélálló szövetből, belül pedig polár vagy gyapjú bevonattal készül. Előnye, hogy egyben vagy sport kesztyűként külön cipzározva is használhatod.

Megvédi a kezeidet a széltől, esőtől, hótól, kényelmet és meleget nyújt még nagyon hideg napokon is, jobb védelmet és kényelmet garantál, mint a sima kesztyű. Könnyen és egyszerűen felvehető, csak bele kell csúsztatni a kezed a babakocsi karfájára rögzített kesztyűbe.