A HÉT MINDEN NAPJÁN ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

+36 20 366 1635 | info@babaajandekok.hu

Hívhatsz minket vagy írhatsz nekünk akár Viberen keresztül is!

Szűrés
Ár (Ft)
9 990 Ft - 33 990 Ft
Méret
Anyaga
Töltete
Termék státusza

Babakocsi és babaülés takarók és poncsók

A hűvösebb idő beköszöntével aggódni kezdünk gyermekünk megfelelő védelméről a séták, utazások alatt. A babakocsiban vagy az autóban megfelelő meleget kell biztosítani számára, hogy ne fázzon. A babakocsi takaró tökéletes választás erre.

Kialakításának köszönhetően bármely típusú babakocsihoz, babahordozóhoz és gyereküléshez illik. Öt pontos biztonsági öv helye biztosítja, hogy ne csak melegben, de biztonságban is legyen gyermeked. A tökéletes meleg érdekében egy kapucni is van rajta, ami a fejét védi a hidegben.

A babaülés takarót bármikor kiveheted majd újból rögzítheted. Ha túl meleg van a takaró szétnyitható - csökkenti annak veszélyét, hogy a baba túlmelegedjen utazás közben, és a baba még mindig biztonságosan rögzítve van a biztonsági övekben. Használható takaróként autóülésben, valamint mózeskosárban és babakocsiban.


43termék
 

A Dreamy babakocsi takaró minden babakocsi és babaülés vagy babahordozó típussal kompatibilis, 3 és 5 pontos biztonsági öv helye kialakítva. Nagy előnye, hogy akár a babával együtt is ki tudod venni, majd elég csak visszatenni, az övet átvezetni és a babát bekötni. Ha úgy érzed, hogy meleg lehet a babának, csak nyisd szét, így elkerülheted, hogy gyermeked túlmelegedjen. A kapucni a baba fejét védi.

Prémium minőségű organikus pamutból készül bársonyos velvettel és antiallergén bolyhos szilikon gyapjú töltettel. Pillangó párnát is tudsz hozzá kérni, így a baba fejét is biztonságban tudhatod.

A Harmony babahordozó és babakocsi takaró újszülött kortól kezdve rendkívül praktikus, használható autósülésben vagy babakocsiban tett kirándulások során. Kényelmet és meleget nyújt őszi-téli vagy tavaszi kirándulások során. Minden babakocsi típussal kompatibilis a 3 és 5 pontos biztonsági övek helye kialakítva.

Ha túl meleg van a takaró szétnyitható - csökkenti annak veszélyét, hogy a baba túlmelegedjen utazás közben, és a baba még mindig biztonságosan rögzítve van a biztonsági övvel.