BabaKuckó

BabaKuckó

www.babakucko.com

Az ötlet 2013-ban született és kelt életre az első kislányunk születése után. Első gyermekes szülőkként minden olyan eszközt megvettünk, amiről úgy gondoltuk, hogy hasznos lehet a baba-és esetenként a magunk kényelme szempontjából. Egyik-másik eszközről kiderült, hogy viszonylag rövid ideig használatos, vagy a kislányom nem szereti.

Ennek okán született a BabaKuckó ahol lehetőséget nyújtunk az anyukáknak arra, hogy az ilyen jellegű eszközöket bérelhessék a vételi ár töredékéért, ezzel spórolva a családi kasszának is.

Idővel az igények arra mutattak, hogy a környéken nyaraló vagy külföldről látogatóba hazaérkező anyukák-apukák, nagymamák szívesen vennék igénybe a bérleti lehetőséget egy-egy olyan eszköznél, amit nem szokványos bérelni, de ilyen esetekben kölcsékhatékonyabb mint megvásárolni őket azon rövid időre amíg átmenetileg használják. 2014-ben bővítettük választékunkat, ezzel akkor még egyetlen szolgálatóvá válva Debrecen környékén ahol nem csak a szokásos eszközök bérlésére van lehetőség.

Bérelhető eszközeink:

babakocsi, biztonsági gyerekülés, bölcső, utazóágy, járóka, bébikomp, etetőszék, babahinta, pihenőszék, bébiőr, babamérleg, mellszívó, légzésfigyelő, szívhang hallgató készülék,

A nap bármely szakaszában rendelkezésre állunk, hiszen mára az anyukák tanácsokért is szeretnek hozzánk fordulni. A sajátjaink mellett sok száz anyuka tapasztalata is segítségünkre van. Minden esetben nagy gondot fordítunk arra, hogy a nálunk megfordult anyukákkal elbeszélgessünk, így szívesen osztják meg velünk saját tapasztalataikat.  

Jelenleg Debrecen és 50 km-es körzetében dolgozunk. A magánszemélyek mellett partereink között kórházak, védőnők, esküvőszervezők, és szálláshelyek-hotelek egyaránt megtalálhatóak.

 

Webáruház készítés