Miért jött létre a BloomBaby baba ajándékcsomag és baba kiegészítők webáruház?

2017.01.01 00:01

A BloomBaby célja egy olyan prémium kategóriás kézműves baba ajándékokat és kiegészítőket összefogó webshop, ahol az anyukák már 1 helyen végre összeválogathatják a gyermekük korának megfelelő termékeket. 
Alternatívát kívánunk nyújtani azoknak a tudatos szülőknek, akiknek fontosnak, hogy gyermekeik nem a nagyáruházak “tömegcuccait” hordják, használják. Ismerik a termékek eredetét és azoknak a tervezőit és tudják, hogy amit a gyermekeik kapnak azok garantáltan a legjobb hazai prémium baba bio termékek (legyen az textil vagy kozmetikum, bármilyen termék)!
Termékpalettánkon számtalan babatermék szerepel: Pl. időszakos meglepetés bababoxokat adunk ki. Ezek limitált kiadásban kaphatók és így a szemfüles követőink a piacon legkedvezőbb áron juthatnak a legkiemelkedőbb minőségű babakiegészítőkhöz.
Ezen kívül fejlesztő babajátékokat, babatakarókat, natúr babakozmetikumokat, babarágcsákat, rengeteg kiegészítők kaphatók webshopunkban és mindez elérhető áron.
Mi tudjuk, hogy egy anyának időből van a legkevesebb. Nincs ideje külön-külön felkutatni, hogy honnan érdemes rendelni. Mi ezt fogjuk össze, segítünk, spórolhatunk az idővel, hogy több idő legyen a családra és az otthoni teendőkre! 
Állandó akciókkal és mindig megújuló kínálattal várunk minden kedves kismamát, anyukát, apukát, testvért, rokont egyszóval mindenkit aki szereti és megbecsüli a hazai prémium kategóriás kézműves babatermékeket! :)

Kellemes nézelődést és vásárlást kíván a BloomBaby csapata!

Vissza