ÁSZF

 

Vásárlási feltételek

 • A BloomBaby webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a megrendeléshez szükséges adatokat.
 • A hibásan, vagy hiányosan kitöltött megrendelést érvénytelennek tekintjük. A BloomBaby online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.
 • A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét.
 • Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.
   

Rendelés és kiszállítás

 • A BloomBaby webáruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges!
 • A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet és a szállítási határidőt és a pontos szállítási költséget. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.
 • Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról.
 • A megrendelt termékeket futárral, levélpostai küldeményként vagy postacsomagként szállíttatja ki az eladó, attó függően, hogy a termék vagy termékek súlyának és méretének melyik kiszállítási lehetőség a legkedvezőbb árú.
 • A megrendelt termékeket előreutalásosés utánvételes fizetéssel is ki lehet egyenlíteni, de az utánvét minden esetben jelentősen megnövelheti a küldemény árát. Kérjük minden esetben várja meg kollégánk jelentkezését a rendelés leadását követően. A vásárlásról kiállított számla, - mely a szállítási költséget is tartalmazza - minden esetben a megrendelt küldeménnyel együtt érkezik.
 • Fokozottan felhívjuk minden leendő vásárlónk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet 29.§ c) pontja alapján a Megrendelőt, a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén (pl.: ajándéktárgyak, névre szóló termékek a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva), a már megrendelt és elkészített egyedi termék után nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga."

Szállítással kapcsolatos káresemények:

Küldemény, csomag átvételi tájékoztató.

Ha a futár láthatóan sérült (benyomódott vagy kiszakadt) csomagot kézbesít, akkor a hibát mielőbb jelenteni kell a az alábbiak szerint:

 1.  A futártól kérni kell jegyzőkönyv felvételét, majd fotót kell készíteni a sérült csomagról. 
 2. Ha a vásárló a sérülést később vette észre (a csomag tartalma károsodott), akkor az átvétel időpontjától számított 3 munkanapon belül jelenteni kell a problémát a futárszolgálat ügyfélszolgálatának, illetve a BloomBaby baba ajándékcsomag felé is.
 • Az eredeti csomagolást meg kell tartani!
 • Törékeny áruk (pl. bögre) szállítására nem tudunk felelősséget vállalni!

Fizetési lehetőségek:

 • Fizetés előre utalással
 • Fizetés utánvéttel
 • Személyes átvételkor (székhelyünkön) készpénzben

Előreutalás esetén:

Bankszámlaszám: 12052712 - 01609453 - 00100005

Számlavezető bank: RAIFFEISEN Bank

Medvekas Kft

 

Figyelem! A 27%-os áfa törtértékei illetve az 5 Ft-os kerekítési szabály miatt a megrendelés végösszege +/- 5 Ft-tal változhat!
 

Az át nem vett küldemények feladási költsége a visszaszállítási díjjal együtt (+1100 Ft) a Megrendelőt terheli!
Az át nem vett, ill. a Vevő hibájából hozzánk visszafordított áru újbóli kiszállítását ezután már csak előzetes utalás után vállaljuk, és Vevőnek a hibájából meghiúsult kézbesítés díján felül a visszakézbesítési díjat is meg kell térítenie!

Garanciavállalás és szavatosság

 • Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.
 • Az eladó az általa eladott 10.000,- Ft.-nál nagyobb értékű termékekre általánosan, az átvételtől számított 6 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.
 • Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni.
 • A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
   

Adatvédelem

 • Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a BloomBaby hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termékek megjelenéséről. 4.2 A BloomBaby mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait.
 • A BloomBaby a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé.
 • A regisztráció bármikor visszavonható. A babaajandekok.hu a regisztrált személy kérésére, személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.
 • A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
   

A vásárlástól való elállás

 • A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a bloombaby.babaajandekcsomag@gmail.com e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
 • A vevő az áru átvételét követő 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami hiánytalanul, eredeti gyári csomagolásban érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, a bloombaby.babaajandekcsomag@gmail.com e-mail címre bejelenteni.
  Amennyiben a postázást követően történik a vásárlástól való elállás a kiszállítási költséget, valamint a termékek visszajuttatásának költségét a vevőnek kell viselnie.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt a vevő költségére visszajuttatja a vásárlónak.
 • Vásárlástól való elállás esetén a Bloombaby köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
 • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.
   

Korlátozott felelősség

 • A BloomBaby webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 • A BloomBaby webáruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be: * Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a Boombaby webáruház normális működését és a vásárlást.
 • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
 • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
 • A BloomBaby webáruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.
 • A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
 • A BloomBaby webáruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.
 • A BloomBaby webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

A BloomBaby webáruház az árváltozás jogát fenntartja.
A webáruházban található árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát.
Egyes fotók illusztrációk.
A feltöltött képek a webáruház tulajdona, engedély nélküli felhasználásuk TILOS!

 

FONTOS:

MEGRENDELT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE TERMÉKEKKÉNT VÁLTOZÓ

KÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEK ESETÉBEN 3 - 14 MUNKANAP

AZ ELADÓ MINDEN ESETBEN TÁJÉKOZTATJA A VEVŐT A VÁRHATÓ HATÁRIDŐRŐL!

 

 

Üzemeltető:

Medvekas Szolgáltató Kft
 
4032 Debrecen, Bencsik Sándor utca 24
 
Telefon: +36-30/309-7445
 
E-mail: bloombaby.babaajandekcsomag@gmail.com
 
Áruház neve: BloomBaby
 
Adószám: 24101899-1-09
 
EU adószám:
 
Cégjegyzékszám: 09-09-023560
 
Bankszámlaszám:
12052712-01609453-00100005
Számlavezető intézmény: RAIFFEISEN BANK

 

 Olvass tovább: https://www.babaajandekok.hu/aszf/

Olvass tovább: https://www.babaajandekok.hu/es-order-step2/